hahha dziewczyno nie rozsmieszaj mnie, pewnie wszyscy zostawiają u Ciebie skarpetki co?i wszystkich znajomych prosisz o przyjazd?
alexx! 23 Lis 2008, 19:34 odpowiedz
bardzo prosze jakas dobra duszyczke o przetlumaczenie:
powiedz mi kiedy ty kupisz ten bilet?cos widze ze ci sie nie chce tylka ruszyc znalazlam ci kilka biletow ale pewnie ci nie bedzie nic pasowalo
i wszyscy koledzy wyznają Ci uczucia:
alexx! 23 Paź 2008, 20:23 odpowiedz
lo sai che ti amo mi manchi non vedo l'ora di vederti a presto un bacio
i wszystkim takie wyznania prawisz:
alexx! 26 Paź 2008, 19:26 odpowiedz
bardzo prosze o pomoc chciala bym odpisac na pytanie "come stai" mam sie niezbyt dobrze od dnia w ktorym sie z toba pozegnalam
niestety całe forum było też świadkiem rozstania:
alexx! 26 Sty 2009, 20:04 odpowiedz
chcialabym tzn.musze kogos delikatnie "obsmarowac" gdyby ktos mial ochote przetlumaczyc:
mylilam sie co do ciebie myslalam ze jestes naprawde fajnym facetem ale okazales sie tatalna porazka nie jestes i nigdy juz nie bedziesz facetem jestes zwyklym tchorzem.myslisz ze nie wiem co jest na rzeczy (co jest grane) otoz wiem szkoda tylko ze tak pozno
a teraz koleżanka szuka nowych włoskich wrażeń i też się chce nimi z nami dzielić...oj dziewczyno, twierdzisz,że znasz angielski, to gadaj sobie z nimi po angielsku, albo naucz się w końcu włoskiego, tak przynajmniej przestaniesz w końcu "błagać" o tłumaczenia i unikniesz takich komentarzy, jakie Ci tu wstawiamy...bo uwierz mi, jak tylko zobaczę Twoją prośbę o tłumaczenie to nie omieszkam skomentować:))alla fine-salutami sorrata