publiczne oglądanie w Pubach lig pilkarskich jest w Polsce nielegalne..podobnie jak narkotyki ..hehehehe.....udala mi sie odpowiedz? :D Canal+ Cyfrowy, właściciel praw do transmisji telewizyjnych z rozgrywek lig piłkarskich polskiej, angielskiej, hiszpańskiej, włoskiej i francuskiej juz dawno ponad rok informowal właścicieli pubow, że to nielegalne .Wszelkie usługi i oferta są skierowane tylko do klientów indywidualnych, którzy mogą korzystać z nadawanych przez nas programów tylko na własny użytek we własnych gospodarstwach domowych.Canal+ Cyfrowy nie ma możliwości opracowania oferty dla lokali. Takiej możliwości nie przewidują umowy zakupu przez telewizję praw do transmisji meczów....A teraz mam pytanie czy wielu tu jeszcze przyjdzie Dzieci Neo z pytaniami na forum ,na ktore naprawde sa odpowiedzi w sieci..ta 'laickosc' juz mnie tu nudzi.....jak mozna byt tak nie doinformowanym?..jak pilka nozna czy Canal plus?..czy to do czego istnieje wyszukiwarka internetowa!?????...Ale nieskromnie zauwaze, ze jestem tu najlepsza w info o pilce noznej na forum..hehehehe..jakby co to odsylajcie do mnie ...ja w innych zakresach odsylam do Dee..pilke zostawiam sobie....dzis 1:0 dla mnie! :D