Donos na gajowego....

Temat przeniesiony do archwium.
Uprzejmie donosze, ze gajowy_szybciutko zmienia stan cywilny...w zwiazku z tym prosze o udzielenie porad i instrukcji temuz(tejze) w zwiazku z oczekujacymi go(ja)ciezkimi chwilami :)
Gratuluję gajowej ;)))
"Ciężkie chwile" na wesoło :)
Pamiętaj ,ze mężczyźni rodzą się z umiejętnością składania map, ale złożenie ręcznika, serwetki czy prześcieradła absolutnie przerasta ich możliwości, wiec wymagana jest od przyszłej zony cierpliwość i wyrozumiałość ;)
no faktycznie, ale w pewnym momencie Pan Bog odbiera dziewczynom rozum, gdyby tego nie robil, rod ludzki by wyginal...
Ło matko, gajowa za mąż wychodzi?? Mam nadzieje, ze wszystkie ciotki Haliny i Grażyny TUDZIEŻ Kazimiery zostały na ślub zaproszone, bo inaczej biada Ci, o gajowa! A co do porad małżeńskich, to ja mam tylko jedna: uświadom przyszłego małżonka, ze będziecie żyć w wiecznej harmonii i szczęśliwości, jeśli tylko będzie robił wszystko to, co TY mówisz. :)
Gajowa nie słuchaj bab! Nie wchodź nawet najlepiej tu teraz, bo ci tylko w głowie namieszają!:)))
dołączam się do życzeń i gratulacji z powodu zmiany stanu życiowego,
porad nie udzielę bo ja mam to jeszcze przed sobą :))
Ja mam za sobą i lepiej żebym ich nie udzielała, bo wadliwe się okazały jakieś, a co za tym idzie - zupełnie nieprzydatne). Słodkiego miłego życia i duuuużo szczęścia, OT CO !
a wiec stalo sie! gajowy na zawsze wykreslony z listy panienek!Donosze, ze ciotki na weselu byly, bawily sie w bajkowej scenerii z widokiem na taormine,a i ja tam bylam, i rzucalam ryzem gajowego, co niech mi odpuszczonym bedzie :)
coś czuje że taaaaaaaaaaaka impreza nas omineła
dokladnie!Gajowa teraz w podrozy poslubnej,wiec dlugo jej nie bedzie,a imprezka byla udana :)
i włączył mi się teraz przycisk z napisem...zazdrość:):)
taaaaaaka impreza, ale to nic-gratulacje składam poraz drugi:)
no i popatrz...mozna byc szczesliwa z wlochem,gajowa go wprawdzie przed slubem przetestowala dobrze ;)
Temat przeniesiony do archwium.