Szukam chłopaka/Cerco ragazzo

Temat przeniesiony do archwium.
Ciao,
Cerco ragazzo l'italiano,quello abita in Varsavia permanente.Sono Ania,ho 20 anni,per piu informazioni lascio mio mail: [email] ,posso mandare mio foto sul mail o su msn.

Ania
buona fortuna :)))
che tristezza....
:DD
Trzeba bylo zaznaczyc, ze jestes bladynka i podac wymiary, twoje szanse z pewnoscia by sie zwiekszyly ;-)
Tak, tylko że w takim przypadku należałoby niezwłocznie zmienić konto mailowe na jakieś solidniejsze, na gmaila na przykład. W takim zwykłym, skrzynka zapcha się po godzinie.;)
Przynajmniej raz ktos ma odwage nie prosic o sprawdzenie poprawnosci. :)
Widzę,że nikt nie zinterpretował mojego postu poprawnie,być może zrobiłam jakieś błędy,,,Nie jestem jaką k*** czy coś,tylko po prostu szukam swojej drugiej połówki,która będzie miała zbliżone do moich zainteresowania,,, I jestem też nieśmiała,więc w realnym świecie ciężko mi kogoś takiego znaleźć,a poza tym chciałabym w końcu poznać kogoś kto nie będzie skupiony tylko na tym jak wyglądam,,,Szkoda,że wszyscy macie klapki na oczach i jesteście stereotypowi jak 90% populacji ludzkiej na świecie,,,
muszę Cię wyprowadzic z błędu. wszyscy jesteśmy stereotypowi i kierujemy się nimi. Powiedz sczerze ale naprawde szczerze czy nie zdarzyło Ci sie kogos ocenic stereotypowo? Bo mi sie zdarza i nie czuję sie z tego powodu gorsza ani zbulwersowana jak ktos powie że jestem stereotypowa. To jest wpisane w nasza nature ludzką :) Piszesz że szukasz swojej drugiej połowki, każdy z nas szuka i niektórzy maja szanse ją znaleźć. ale jak to w życiu bywa czasem zmaist snic o księciu z bajki warto zwrócic uwagę na stajennego:))) Muszę Ci tez powiedzieć, że tez jestem niesmiała z natury więc wiem co to jest niesmiałośc i jak potrafi byc upierdliwa w życiu. i tutaj na forum zajmujemy sie przede wszytskim przede wszytskim pomoca jęzkową a Twój post zabrzmiał jak oferta prawie matrymonialna. a tak na marginesie skąd wiesz że ta Twoja druga połowka jest akurat narodowości włoskiej? amen
LOL ..brava!:D
Takie młode a przynudzacie, jak zebranie pensjonariuszy domu spokojnej starości.
Stereotypowe podejście do stereotypu jest typowym stereotypem, który często jest stereotypowo odbierany....
Pustosłowie zapierające dech w piersiach.
oj quasi chyba dziś nie masz humoru
A właśnie, że mam!;)
...e vuoi che ad un annuncio cosi non risponda io?
eheh...mo'vediamo ;)
Robertoooooooooooooo!..masz imie na ktore wymiekkaja dziewczynom kolana...:D/to do obydwoch...:D..czytalam/..o imieniu Robet ze imie to wywoluje w paniach prawdziwy wybuch namietnosci i marzenia o wyrafinowanej grze milosnej!/ ze najwieksze wrazienie to imie robi w Szwecji..wiec hajda na narty do Szwecji..plowowlose czekaja!
Roberto za dużo wielki iminie dla normalnie dziewczyny...masz racja, lepiej do Swecji jak dobrze wiesz :P...Swecji Swecji, za dużo sygnał z ten kraj :D

...

ale miałaś orgazm kiedy napisałaś mój imię? :D
orgazm to nie!..nie tym razem..hehehe ale przyjemnosc z wypowiedzenia glosno ..to tak..bo mi sie wesloo robi ..mam znajoma co WYMIEKKA dla gosci o tym imieniu..doslownie..hehehe.poprostu rzecz niesamowita..kazdego Roberto ciagnie do lozka..Kazalam sie jej leczyc..zreszta nie tylko i ja ale i zony roznych Robercikow tez..hehehe.Nimfomanka autentyczna.
jeśli nie miałaś orgazm, moim celem na ziemi już nie aktualne :(

...idę do siłownia, z brzydka pogoda, zimno, smutno...z pocieszenie że mam co chcę w Szwecji :(

Ciao bella, addio per sempre :( buh buh buh
Ja to sie naprawde zaczne modlic zebys przyjechala na spotkanie do Krakowa!
Chciala bym cie w realu posluchac!
Dla Ciebie to nawet na koniec swiata bym sie wybrala!!
No tylko bez takich slow na forum. Nikt tak nie pomyslal. A o zainteresowaniach faktycznie sie rozpisalas.
Mascalzone, zostaw siłownię, pakuj walizki i heja na turnee po Polsce!!!Dostajesz propozycje nie do odrzucenia:) Masz okazję wreszcie udowodnić, że Twoje przechwałki są COŚ warte:) A może nie są?
jaki przechwałki ? nigdy pisałem o mój przechwałki ;)
niestety dla dziewczyny mój przechwałki nie jest mój chuja ;)
...ale chyba że Magdalena pisała o 7D9 nie o mnie!
no proszę przynajmniej "chuj" napisany poprawnie:)
Czesc:)
Gdybym byla wredna baba to bym napisala ze ten czlonek forum umie sie poprawnie podpisac:)) Ale ja jestem aniol nie baba wiec w nagrode podam moj rozmiar biustu:)))
Jak sie juz chuj wie czym chwalicie a ja nie wiem o co chodzi.
Do Sette di Nove oczywiscie pisalam ze chce ja w realu posluchac i trenowac cierpliwosc:)))
Buska wam,
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia

»

Brak wkładu własnego