bona

Temat przeniesiony do archwium.
1-30 z 95
poprzednia |
Proszę o pomoc, co to znaczy: a bona. Dziękuję
Cos w rodzaju fajna laska :)
Jeżeli z "A" na początku, to był okrzyk skierowany do tej laski.;)
[wpis usunięty]
O_O
Może to być też określenie, wyrażające uznanie dla obydwu części.
To chyba nawet lepiej......tak myślę.;)
No comment.
powiedzmy, ze to pierwsze ma wydziwek obrazliwy, natomiast to drugiechoc tez malo wysublimowane, przyjelo sie w otoczeniu.
Racja, tylko, jak by to powiedzieć: ja nie miałem na myśli pierwszego i drugiego tłumaczenia, tylko pierwszą i drugą część ciała, których te tłumaczenia dotyczą.;))
hej "moderator", czemu skasowałeś /łaś mój post?
myślisz ze w ten świecie, kogoś czytam ten słowa (że pisałem) i będzie mówić: "Ohhh, boże... co czytałem ? i co teraz robię?? oj oj, nie mogę już żyć późnej ten brzydka słowa. Idę do kosciol i zaproszę Boga przepraszam dla tamte faceta ze tak złe pisał!!
pff... hipokryty ludzi ;)

chyba nastepne raz bede pisało VAGINA...mozliwy ze lepiej slowa...ale znacze zawsze ten sam rzeczy!!
Panie M.L. ...rozwalasz mnie:) i jestem pełna podziwu nad twoim językiem polskim...nawet kłócić się już nauczyłeś:):):)
serio?
serio serio:)
dziwne ze taka miła...już skończyłaś z okresu?

...nawet, dzięki ;)
Hmmm... być pełnym podziwu (dla kogoś, czegoś); wpadać w zachwyt (nad kimś, czymś):)
...ale wiem że ona mi kocha ;)
Jasne:) To widać, słychać i czuć:)
a Ty?? jesteś faceta czy kobieta?... jeśli kobieta, możemy się pogłębienie twoje "sbagli" ... jeśli jesteś faceta, skoro mi że zgubiłem czasu pisać do Ciebie :P
tylko czuć...jeśli nie chciała z mną w łózko :(
Widać też nie wiem, możliwy że ona jest potwór...ale chyba nie, czuje że ona piękna i sexy wygląda !!:)
Ja wybieram sobie rozmówców:) Twoje chcenie, czy nie chcenie w tym momencie nie ma żadnego znaczenia.
uh uh, rebeliantów :)) już Cie mi się podoba ;)
uuuu...
Sbaglio...co do gramatycznej korekty mojej wcześniejszej wypowiedzi...dziękuje, uwzglednie przy najblizszej okazji:)

Drogi M.L. ....piękna i bestia 2in1:)
jeśli bestia mi nie interesuje ;) miałem zmiana z bestia też i wiem o co chodzi !
...ale piękna ja to już wiedziałem. Nmiam nmiam :D
no trudno:)
Wybacz nie że nie płaczę:):)
a tak swoją drogą zacyduje KOGOŚ:) ..."nie ty pierwszy nie ostatni" :):)ot takie a propo wczoraj:)
su su ... nie być taka trudna ;)
Dwie bestie narcyzy są super razem!!
to ja już wolę być "trudna" niż łatwa:):):):)

hmmm...ale to propozycja była?
możesz być jak chcesz...ale pewna jesteś kochana, już to czuje!!

...pewnie ze propozycja...będę Cie modelować jak najlepsza pomnik w świecie i kiedy Cie patrzę, każdy sekunda, będę myśląc jak jesteśmy dwie bestie że się kochają i maja sensacji eksplozja w łózko i nie tylko! Grrrrr

:P

...jak jestem romantyk...samo mam się boje jak dużo!! :D
o matko...MascalzoneLatino ...to jest PUBLICZNE forum a TY takie rzeczy!
Ogarnij się natychmiast!
chyba nie pisałem wulgarny ... publiczne forum? i gdzie problemow? ;)
Chyba 99% ludzi nie maja interesów o co piszemy.
I kiedy będziesz starsza (jeszcze nie długo), będziesz miał pamiątki o twój Mascalzone!! ahahah
Aagnes!! Od dłuższego czasu atakujesz na forum niewinnego ML!! Nie znam pobudek, którymi się kierujesz, ale jeśli to pragnienie przeżycia niezapomnianych uniesień, nie trać czasu tutaj i przejdź z nim na prywatną stronę księżyca:) I wtedy forum odetchnie z ulgą:)
Temat przeniesiony do archwium.
1-30 z 95
poprzednia |

« 

Brak wkładu własnego

»

Solo italiano