KTO UDAJE WŁOCHÓW ???

Temat przeniesiony do archwium.
W dniu 14.12.2009 po mojej konsultacji z lingwistą (który ocenił, że teksty na forum nie były pisane przez Włochów ) został utworzony temat o tytule jak wyżej- z sugestią, że forum zostało sprowokowane przez kogoś, kto nie przepada za Włochami w Polsce. Temat zniknął (lub został gdzieś przesunięty )Ciekawe. A jeszcze ciekawsze jest to, że po moim zagłębieniu się w treść forum odkryłam zadziwiającą rzecz: "wasz "quasi milion nicków udaje Włochów i od kilku lat zmienia nicki jak rękawiczki, i co dziwniejsze dyskutuje sam ze sobą: a to pod postacią mascalzone, a to jako trik e trak..ciekawe, ciekawe..Komu służy to OSZUSTWO? Chciałabym wierzyć, że osoba która za tym procederem stoi zostanie ujawniona. Nie wierzę aby jakikolwiek Włoch tu pisał. Za to z daleka wyczuwa się anty- włoską i anty- unijną agitację. Gratuluję zdolności PR- owskich, współczuję braku zasad i wierzę, że to zostanie wyjaśnione. Nawet jeśli miałoby się okazać, że się mylę ( a wątpię ).
ech..ty sam Inf jestes oszustwem..dziwne, ze te osoby ktore wymieniasz maja odmienne numery gg i w jednym czasie z kilku roznych miejsc swiata rozmawiaja co widac po IP..cholernie ograniczony jestes Inf i slabo u ciebie z dedukcja..bystrzak to ty nigdy nie byles..ale pieniacz to pierwszej wody!
Gdyby tak nie "bylo tutaj"infa to byc moze powialoby nuda?
tylko, ze kojarzyc nalezy tak: trol to spam. Kazdy wpis trola to spam,grozby, kwasy, docinki,papieskie blogoslwiesnstwa stylu glaskania po glowce z wpisaniem oficjalnej pochwaly!..pewnie juz nie pamietasz czasow kiedy wszystko i wszyscy byli 'infantylni'/lub naiwni/ dla niego i co drugi czy 3 dzien pisal, ze odchodzi na zawsze? ..on jest kuzwa nieszczesliwy ,ze zyje! i wszystkim to pokazuje!..to gdzie tu rozrywka????albo sie zacznie zachowywac normalnie jak normalny czlowiek i nie po 3 nicki dziennie jak dzis,/ przemnoz to x 365 dni w roku,lub po 2 nicki/ i co ci wyjdzie matematycznie ? jeden profil:trol. Howgh!
nie wchodziłam na fiolet ładnych parę miesięcy ale widzę, że tu bez zmian.

Drodzy, zróbcie noworoczne postanowienia by dać sobie spokój, bo to odwieczne tworzenie nowych tematów rozpowszechniających kolejne spiskowe teorie i oczerniających innych użytkowników lub całe grupy, narodowości etc jest po prostu nudne...

pomyślności w 2010!

« 

Życie, praca, nauka

»

Kultura i obyczaje