jak na złość z założeniem wątku nie miałam problemy ale już z dodaniem wpisu w wątku poniżej tak...fiolet schodzi na psy czy to ja niedouczona i nie doinformowana jestem i niepotrzebnie robię zamieszanie?
aagnese
07 lut 2010
i dupa!
yamadawa
07 lut 2010
...masz rację, coś tu 'wariuje', ja wpisuję do jednego wątku, a wkleja się zupełnie gdzie indziej, albo znika całkiem..
pozdrawiam :)
aagnese
07 lut 2010
Yamadawa...a już myślałam, że to ja zwariowałam:) dziękuje za doinformowanie i uspokojenie moich nerwów:) a tak poważnie niespodziewałam się, że tak łatwo się irytuje:)
aagnese
07 lut 2010
a wogóle to przepraszam za swoje zachowanie:P
sbaglio
07 lut 2010
mi też wcięło...dzięki aagnese...zachowam spokój i ..spokój:D
yamadawa
07 lut 2010
Dziwak też zniknął ze swoim porodem w ruskiej stacji orbitalnej za 20 mln:)))
:)
aagnese
07 lut 2010
zauważyłam, że wklejam się w zupełnie inne wątki niż te w które próbowałam:)...jest coś nisamowitego w tym chaosie
jak cos sie dzieje to pisac na gg do admina..bedzie szybciej naprawione :D
quasifaladifferenza
08 lut 2010
....albo na Berdyczów, pisać na Berdyczów.
aagnese
08 lut 2010
Znów sobie przysłowiowe jaja robicie?!:D
Ja tu wczoraj o mało nie zgłupiałam a Wy sobie żarty stroicie z mojej osoby?!
:D:D ot solidarność
Pozdrawiam
aagnese
08 lut 2010
..a czy ktoś pomyślał ile istnień żyjących fioletowym światem mogło popaść w depresję? Ich świat legł w ułamku sekundy a Wy sobie kpicie. Szanowny Adminie nie rób tak więcej bo ja tego nie przeżyje! :D
zakrztusolam sie kiwi..fioletowym swiatlem???a co ty sobie myslisz ze to solarium?..takie forum jezykowe to powazna sprawa..ma dzolac wmorde jeża..ma dzialac sprawnie..inaczej panie admin mozna nazwac to sabotazem!..sabotuje pan wlasne forum?!