Upić się i leczyć kaca po włosku

Temat przeniesiony do archwium.
31-42 z 42
| następna
oliwką jestem na to wygląda:D

...zgadnijcie kto to ...

...najczęściej powodzi się jej w życiu całkiem dobrze i zazwyczaj udaje się jej zrobić błyskotliwą karierę, mimo że nie tylko nie należy do osób bardzo pracowitych, a wręcz do szczególnie leniwych. Sięga po sukces ze względu na swe upodobanie do zaszczytów, władzy i życia w ładnym otoczeniu. Lubi, gdy wszystko wokół niej jest piękne - przedmioty, muzyka, książki, stroje. Wybierając miejsce spędzenia urlopu zdecyduje się prędzej na luksusowy hotel na Wyspach Kanaryjskich lub Malcie niż na zaciszny zakątek natury gdzieś na wsi. Taki komfort wymaga jednak dużych pieniędzy, toteż bez większego skrępowania czy onieśmielenia czyni starania o zapewnienie sobie odpowiednich dochodów. Zdobywanie rzeczy, które jej się podobają uważa za coś zupełnie naturalnego! Podobne oczekiwania i zamierzenia czynią z niej istotę wyrachowaną, która zanim nawiąże z kimkolwiek stosunki, sprawdzi stan majątkowy danej osoby. Przed podjęciem decyzji o małżeństwie ustala bez fałszywego wstydu wszystkie szczegóły dotyczące przyszłego partnera i wspólnego z nim pożycia.

Na temat robienia kariery zawodowej swoje własne zdanie i najczęściej udaje jej się wspiąć wysoko zarówno w miejscu pracy jak i w społeczeństwie. Nie lubią niczego pożyczać i trzyma się zasady, w myśl której dobroczynność jest czymś pozytywnym pod warunkiem, że ktoś ją dobrze zorganizuje i wyznaczy prowadzącą całe przedsięwzięcie osobę.Wszystko co ma, wydaje na przyjemności i zapewnienie sobie dostatku. Nie lubi ryzyka i spekulacji, choć nie pogardzą żadną okazją do powiększenia swego stanu posiadania. Nie ciuła co prawda "na czarną godzinę", ale dobrze się czują z odłożoną na bok kupką grosza, by w razie czego nie gonić w piętkę.

Życie zawodowe układa sobie w taki sposób, aby móc poczuć swoją władzę oraz stworzyć sobie komfortową dla siebie przestrzeń osobistą. Wspinając się na szczyty lub zbijając fortunę pamiętają, aby tu i ówdzie ustawić na swych rywali pułapki, przekupić odpowiednie osoby oraz rzucić gdzie trzeba zgrabne pochlebstwa. Gdy uznają, że osiągnęły swój cel, porzucają walkę i żyją spokojnie z procentów.

Sukces jest przedmiotem jej marzeń i jeśli tylko zechce, umie dać poczuć, że jest niezastąpiona. W tym celu wykorzystuje cały arsenał sposobów - stara się być czarująca, skutecznie maskować prawdziwe zamiary i stopniowo wkradać się w łaski odpowiedniej osoby zdobywając jej zaufanie. Jest wykonawczynią i pośrednikiem ciemnych sprawek, wie jednak, kiedy należy się zatrzymać. Jej przebiegłość nie zna granic - jest w stanie założyć nawet kartotekę i to nie tylko osobom z najbliższego otoczenia, lecz nawet swoim przełożonym. W razie potrzeby nie waha się przed wykorzystaniem zdobytych informacji przeciw zagrażającym jej oponentom.

Ma mnóstwo pomysłów, a jej każdy krok jest zawczasu starannie przemyślany. Dzięki wyjątkowym zdolnościom organizacyjnym może, jeśli chce, załatwić pozytywnie najbardziej skomplikowaną i zagmatwaną sprawę, przy czym nikomu nie pozwoli nie zauważyć jej zasług i wyegzekwuje zapłatę do ostatniego grosza.

Potrafi wykorzystać pracę innych w taki sposób, aby jej efekty przedstawić jako własną zasługę. Nie przepuści okazji, aby odebrać innym splendor i przywłaszczyć go sobie. Jeśli osoba, której pracę zaprezentowała jako swoją, jest jej nadal potrzebna, utrzyma z nią kontakt nie odczuwając żadnych wyrzutów sumienia.

Nawet ubiór i jej styl życia obliczone są na osiągnięcie korzystnego efektu, zdobycie prestiżu i demonstrację siły. Traktuje swój strój, biżuterię i inne akcesoria wyglądu zewnętrznego jako oręż w batalii o odniesienie zwycięstwa. Lubi wydawać pieniądze na drogie ozdoby, ponieważ nie tylko kocha zbytek, ale i uważa, że ten sposób wydawania pieniędzy jest w gruncie rzeczy formą ich inwestowania. Odpowiedni wygląd pozwala jej do syta napawać się swym wpływem na ludzi, podkreślać bogactwo i możliwości męża czy partnera oraz dawać do zrozumienia, na ile bezsilna jest wobec niej konkurencja innych pań.

Uwielbia wprost pokazywać się w towarzystwie efektownie ubranych mężczyzn i zajeżdżać przed wejścia w luksusowych limuzynach. Nawet ze sposobu w jaki zapala papierosa, wszyscy mają odczuć jej wyższość....

emendamentos o kim pisales??????
..rozowa koszulka nocna w zielone duze sliczne zabki..a frajerzyca robi fotomontaz..osoby z kacem gigantem ,osoby ktora osiganela dno i w jej chorej wyobrazni byla naprana...po 8 godzinach snu....Zakladajc post na temat brindisi mialam zamiar napisac o wloskich zwyczajach..brindisi tylko z pelna lampak wina..nigdy z pelna do polwy..juz nadpita...mialam zamiar jako bevitore saltuario...wylacznie na duzej imprezie jak bylo wieczorne wyjscie na dyskoteke pokazac in gergo jakie slowa sie uzywa w Itali...moje zle sampoczucie zaistnialo jako reakcja leku wzietego po polnocy./stala pora na lek/ z resztka szampana w organizmie...bylam wrecz przestraszona tym co sie ze mna dzieje nazajutrz rano..a tu jedna cie wysmiewa z Bergamo ze na Sycyli slychac...To jest chore
..7z9 wiem ze wiesz o kim :)
..7z9 wiem ze wiesz o kim :)
jak bum cyk cyk nie wiem.. Emendamentos ...No przeciez kuzwa nie nie o mnie to!!!..rozumiem jedno ide tu ulica w' powiewajacych' karakulach to mi mowia Ciao principessa..ale nei jestem zadna principessa!albo ciao Lady Labbre..chocia ...chociaz Babbo Natale przyniosl mi pierscionek z brylantami nei jestem zadna principessa..Jesli kobieta jest dobrze ubrana to swiadczy glownie o jej partnerze..ze oboje posiadaja dosc wysoki status
...a co z uroda ?
( chyba sie poloze , bo ostanio zapomniam ) buona
edytowany przez emendamentos: 29 sty 2011
...reasumujac labbra carnose , kolor wlosow chiari (nie w sensie apodittico, appariscente, apprezzabile, avvertibile, chiaro, comprensibile, eloquente, lampante, certo, inconfutabile, indubbio, logico, macroscopico, manifesto, marchiano, ovvio, palese, palmare, patente, percettibile, plateale, pronunciato, solare, trasparente, aperto, incontestabile, innegabile, inoppugnabile, irrefutabile, efficace, incontrovertibile, visibile ,rigoroso, evidenziato, grosso, ingrossato, palpabile, rilevato, esplicito, naturale, inequivocabile, indiscusso, indiscutibile, indubitabile, lapalissiano, automatico, grossolano, madornale, spropositato, vistoso, enorme, gigantesco, noto, notorio, risaputo, tangibile, distinguibile, notevole, sensibile, intuibile, agile, bello, diretto, disinvolto, distinto, facile, illustre, limpido, liquido, liscio, lucido, luminoso, netto, nudo, pacifico, piano, preciso, semplice, sereno, vivo, pubblico, assoluto, matematico, valido, attivo, buono, forte, nervoso, potente, robusto, utile, banale, elementare, normale, prevedibile, umano, sicuro, rettilineo, concreto, dato, positivo, qualche, scientifico, storico, tale, vero, materiale, lucente). pozyjemy poczytamy...

"bella , fresca,bella soda,bella " :D:D:D
ach..niepalaca jestem...:D
...piano piano il quadro si completa (mi sono scordato ( polpacci snelli , non rasati ;p))chi sa che l'effetto grippato D:D:D
Temat przeniesiony do archwium.
31-42 z 42
| następna

« 

Kultura i obyczaje

»

Solo italiano

Zostaw uwagę