kasowane wpisy

Temat przeniesiony do archwium.
31-58 z 58
| następna
*przestancie
o co ta cala dyskusja (na niezbyt wysokim poziomie zresztą przez te inwektywy w moją stronę) - jeśli tu jesteście to akceptujecie zasady jakie tu panują, nie akceptujesz zasad - idziesz gdzieś indziej i wszyscy są zadowoleni
opamietajcie sie ludzie-troche kultury nie zaszkodzi.mozna byc zdenerwowanym ale nie do stopnia by ublizac.im wiecej bedziecie prowokowac Lucara tym wieksza mozliwosc na FIGE Z MAKIEM.tylko z dyplomacja mozna do czegokolwiek dojsc.
wiesz kasiu może jak siedzisz sobie spokojnie we wloszech, masz prace i nie mosisz sie martwi c o przyszlość to oczywiscie ze Ci to rybka pipka że tu inni przychodzą szukając pracy, ja jestem taką osobą i uwierz mi to nie jest jedyna strona ktorą odwiedzam w poszukiwaniu pracy. Uwarzam że Lukar nie ma racji kasując te wpisy, na tej stronie jest część poswięcona nauce języka włoskiego ale forum niech zostawi w spokoju(oczywiście oproczy niektorych epitetow). i naprawde prosze jeszcze raz aby sie zastanowil nad tym dzialem z ogloszeniami. przeciez nikomu to nie zaszkodzi.
wiem,ze to wazne ,bo sama przez to przeszlam.
jeszcze raz dyplomacja.
ps.a ta rybka pipka to raczej pomylilas osobe,gdyz pomimo,ze tu mieszkam tez pomagam jak tylko jest okazja w znalezieniu pracy.
I chwala Ci za to Kasiu, ze pomagaz innym, i niech Lukar też pomaga i my wszyscy pomagajmy sobie nawzajem i Basta koniec tematu.
o przepraszam wielmozny LUKARZE serwis tylko poswiecony nauce wloskiego czyzby?? wiec musisz w takim razie wykasowac 3/4 tego forum i powinien ktos wpasc madry na pomyls i utworzyc podobne forum gdzie byly by wszystkie wpisy i podejrzewam ze dostalbys porzadnie w tylek
lukar w koncu cos madrego Bravo skasuj ten post ,no nie nie zna wloskiego a bierze sie za takie rzeczy to sie nazywa porywa sie z motyka na slonce.Gosciu ty jestes po prosu dno ktos dobrze powiedzial chyba po znajomosci tu jestes Bleeeee
Na niezbyt wysokim poziomie to Ty jestes moj drogi,a moze wszyscy jestesmy tutj bo nikt nie wiedzial kto sie kryje pod nikiem Lukara a tu wychodzi leszcz numero uno. Szkoda ze nie potrafie zalozyc strony bo juz bym to zrobila a Ty stracil bys moj drogi prace
Nie no teraz to już dziewczyno przesadziłaś.Teraz widać kto jest tutaj tak naprawde na poziomie a kto nie.Przykre,ale cóż...taka jest prawda.A Ty Lukar rób swoje.Jak się coś komuś nie podoba to...
Pozdrawiam.
ten kto tu bywa,to dobrze wie kto to Lukar.
z waszych ust same prowokacje wychodza i to na dodatek wulgarne.
ludzie co wam jest?lukar sie wkurzy,zamknie forum i bedzie wtedy BEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
1.gdzie jest napisane, ze administrator ma znac 10 jezykow, zeby prowadzic jezykowa strone internetowa ? Lukar mial pomysl, stworzyl te srone, wiec mysle, ze ma prawo decydowac o tym, co ma byc na niej zamieszczane a co nie
2.jesli macie nadmiar adrenaliny to proponuje uzewnetrznic ja skaczac z bungee a nie ublizajac innym
3.jest mnostwo innych stron internetowych z ofertami pracy, jesli wlasciciel tejze nie chce zamieszczac ofert i reklam to jest to jego prawo, czyz nie?
4.Lukar, poddaje pod rozwage udostepnienie mozliwosci wchodzenia na te strone wylacznie osobom zarejestrowanym, przynajmniej ograniczy sie moze bzdurne zapisy....
podzielam wszystko.
niech sie wkurza palant jeden
Wszystko zaczeło sie od wpisu sensei7.
A więc sensei7 słuchaj!

Jeżeli nie wiesz, że NA CALYM ŚWIECIE ZA REKLAME SIE PŁACI, to jestes z prawem na bakier i ta twoja oferta pracy jest pewnie gówno warta.

Do rozżalonych poszukiwaczy pracy!
Nie ma czego żałować.
Pozdrawiam
Brad PIT
palanciaro bezczelna,tchorzliwa,zmieniajaca niki SPADAJ STAD..........
BYLE JAK NAJDALEJ........
PRECZ Z LUKAREM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ludzie dajcie już spokój przecież ta dyskusja donikąd nie prowadzi!!
A forum jest naprawdę bardzo fajne i bardzo pomocne w nauce języka!!
Pozdrawiam!!
i przybije sobie gwozdz do trumny. czy Wy nie widzicie kto tu przychodzi?ok 95% są to ludzie ktorzy szukają pomocy a nie nauki języka czy gadaniu o pierdolach, i są nie zalogowani. to wlasnie tacy ludzie tworza to forum,Więc jak Lukar będzie robil selekcję to zostanie tylko garstka,Ale to forum jest potrzebne dla wszystkich
che palle che siete tutti
ja tam sie nie wypowiadam na wasze tamty,ja do Trishy .Gdzies mi mignelo ze jestes z Genovy a w jakiej dzielnicy mieszkasz??
myślę, że większość szuka tu jednak nauki i uważam że w tym miejscu oferty firm są nie potrzebne, zresztą nie wiadomo czy bezpieczne ; strona jest świetna pozdr
ja do Stasssa mam pytanko czy to co pisałeś jest aktualne jak możesz napisz na e maila [email] dzieki.
czesc Dziuba24, dobrze Ci mignelo:-) mieszkam na starym miescie w Genui,
pozdrawiam.-)
ja tez w Genui ale w Palmaro kolo Voltri
Lukar czemu nie kasujesz innych wpisow o pracy, czy konkurencja Ci placi, twoja stronka jest korupcyjnie motywowana.peccato
ups... troche mnie nie bylo na forum od tamtego czasu :-)
mysle ze juz nieaktualne :-(
spróbujecie tam

http://p4.forumforfree.com/arteaffari.html?c=9
Temat przeniesiony do archwium.
31-58 z 58
| następna

»

Pomoc językowa - tłumaczenia