dlaczego jest tylu niezalogowanych?do Admina Lukar

Temat przeniesiony do archwium.
zastanawia mnie fakt dlaczego Admin Lukar nie wprowadzil na stronie wloskiej obowiazku logowania sie przed zaczeciem nowego tematu, tak jak jest np. na stronie niemieckiej. Juz tyle razy bylo apelowane, zeby byl taki obowiazek, ale najwyrazniej przepis ten wprowadzony jest tylko na stronie niemieckiej. Tylko dlaczego na tym akurat nie? Czy moge prosic o jakies wyjasnienie?Pozdrawiam.
zapewne po to, by nie utrudniac ludziom zycia...
ale z drugiej strony ulatwic kazdemu dostep do wypisywania bzdur. Ja nie jestem sam w tym ze mi sie nie podoba fakt ze kazdy ma latwy dostep. Jesli musialby zakladac konto, to moze by sie niejeden wstrzymal przed wypisywaniem niejednokrotnie kąśliwych uwag i bzdur. A tak to kazdy w dowolnym momencie pisze co mu slina na język przyniesie. Moim zdaniem obowiązek logowania powinien być wprowadzony nie tylko w momencie zakladania nowego tematu, ale rowniez zawsze, gdy chce sie wypowiedziec w dowolnym momencie. Tak jest na innych forach i jest to doskonaly pomysl. Jest wiele osób , którym sie nudzi i zabawiaja sie kosztem innych, prowokujac do dyskusji. Jesli musieliby trudzic sie zakladajac konto, pewnie odeszlaby im ochota na takie numery.To tylko moje osobiste zdanie, nie narzucam go nikomu. A co mysli reszta?
Polack 28! zaloguj sie! bo bzdury wypisujesz!
mysle, ze nie jest to konieczne...nie zauwazylam tu zbyt wielu afer i jakos nie bulwersuja mnie wpisy "gosci"
wydaje mi sie, ze gdyby byly tu takie obostrzenia forum powoli stawalo by sie pustynia
poza tym zalogowanie sie nie powoduje, ze nasze wypowiedzi automatycznie przestaja byc postrzegane jako glupoty przez innych ;-)) to fajne, gdy ludzie maja odmienne spojrzenie na rozne sprawy i daja temu wyraz...nawet wypisujac "glupoty"

...choc wszystkim polecam logowanie sie...to stwarza wiele nowych mozliwosci..mozna obejrzec profile i historie innych..miec wlasne obserwowane tematy itd.itp.
np. ja nie mam własnego komputera, korzystam 'gościnnie' u kolegów, albo muszę czekać, aż wszyscy pójdą spać i wtedy mogę ja.Gdybym musiał się logować, to zrezygnowałbym całkiem, bo nie chciałbym robić komuś bałaganu na jego sprzęcie.
..a poza tym... tyle mamy innych 'konieczności' do tylu innych jesteśmy przymuszeni, że daj sobie spokój z wymyślaniem nowych...
Pozdrawiam.
cale szczescie, ze o 2 juz spia sillaba!

jest jeszcze jeden problem...na niektorych komputerach..zwlaszcza tych korporacyjnych sa pewne zabezpieczenia, przez ktore nie ma mozliwosci logowania sie na jakichkolwiek stronach..nie mozna zalogowac sie nawet do prywatnej poczty.......ja miewam czasem ten problem i wtedy wystepuje tu jako gosc...

BUONA PASQUA A TUTTI!
AG
Ja sie kiedys logowalam, po jakims czasie system wylogowywal mnie przy pisaniu pierwszego postu albo odpowiadal, ze nick jest juz zajety. Przestalam w koncu probowac, tym bardziej, ze czesto zagladam na forum na pare minut kilka razy na dzien.
Przy obowiazku logowania i przy podobnych jak wyzej trudnosciach pewnie nic juz nie moglabym napisac.
ja sie nigdy nie loguje bo lubie zmieniac nicki.
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Życie, praca, nauka

»

Pomoc językowa - tłumaczenia