Ciao
Chce zdawac celi 1 w czerwcu przyszłego roku. Prosze , ci którzy zdawali teraz niech mi pomoga i napisza konkretnie jakie zagdanienia gramatyczne,jakie obaszary tenatyczne mam przerobic.
dziekuje wszystkim którzy dodadza swoj wpis. ;_)
hej, ja jestem po listopadowym celi 1- czyli całkiem na świeżo;-)
chcesz, to mogę ci przesłać 4 przykładowe egzaminy C1 i się sprawdzisz, bo ciężko określić jakiś obszar tematyczny- generalnie należy się orientować...ale będzie dobrze!!!
Agneseee6
15 lis 2008
dziekuje ci serdecznie za wpis, podaje maila ;))
Agneseee6
15 lis 2008
[email]
pppatryczka
18 lis 2008
ja tez poprosze:)
[email]
z gory dziekuje:)
Audreyy
18 lis 2008
ja też bym prosiła: [email]
Dzięki :)
martyna6
19 lis 2008
wysłane do wszystkich;-)
pozdrawiam
desminaa
25 lis 2008
mam pytanie:
A co nam daje, zapewnia zdanie Celi 1 ????
To_ja
26 lis 2008
Myślę, że nic.
martyna6
28 lis 2008
to jest potwierdzenie znajomości języka...możesz wpisać to w CV (wygląda ładnie;-)) i masz papier w ręku- jedno jest pewne- NIE ZASZKODZI MIEĆ TAKI CERTYFIKACIK ;-)
pozdrawiam M.
staszenegger
01 gru 2008
Czesc, czy ja tez moglbym dostac te egzaminy na CELI 1, [email] z gory dziekuje
domino1000
12 gru 2008
droga martyna6 prosze wyślij również do mnie te przykładowe egzaminy z listopada na celi 1, które zdawałaś. z góry dziękuje! moj e-mail: [email]
soleemare
21 gru 2008
ja też poprosze [email]
marzocco
06 sty 2009
Ciao Martyna
czy i do mnie mozesz wyslac testy?
[email]
hardak
06 sty 2009
Wysłane. pozdrawiam
Silvia1800
06 sty 2009
ja również poproszę :) [email]
z góry dziekuje
mlodalilia
06 sty 2009
mogę też poprosic [email]
hardak
06 sty 2009
Testy wysłane. Pozdrawiam
fylgjur
28 sty 2009
Ja też bardzo proszę o testy na maila. [email]
Dziękuję
witam:)) czy ja też mogę dostać te testy?? [email]
z góry dziękuje i pozdrawiam:))
nidia
06 lut 2009
Witam serdecznie!:-) Czy ja także mogłabym dostać te testy? Mój email: [email] Bardzo dziękuję i pozdrawiam :-)
fairuza
12 lut 2009
witam.proszę o testy również dla mnie...
[email]
pozdrowienia dla wszystkich miłośników Włoch...
n
fn555
17 lut 2009
Ciao! Mogę również prosić o te przykładowe testy? [email] Z góry dziękuje :)
martyna6
18 lut 2009
poszło ;-)
Ineczkaa
05 mar 2009
jeśli można to też poproszę: [email]
giovanna_jot
19 mar 2009
a ja Wam powiem tak: kompletnie nie oplaca sie zdawac CELI 1. Wiem, bo sama przez to przechodzilam. Rozwazcie od razu zdawanie CELI 2 a jesli jeszcze nie jestescie gotowe/i to przygotujcie sie na nastepny termin. CELI 1 do niczego nie uprawnia, nawet nie warto miec tego papierka, nigdy mi sie nie przydal a zrobilam go z 4lata temu. Do tego poziom jest bardzo podstawowy, zaluje ze wtedy nie zdalam CELI 2 ktory wtedy z pewnoscia bym zaliczyla. Pomyslcie nad tym
martyna6
25 mar 2009
wieciej ja mam też testy CELI 2 jakbyście chcieli się sprawdzić to mogę powysyłać dla porównania...
giovanna_jot
26 mar 2009
Martyna_6 ma racje. Jesli jeszcze nie zapisalyscie sie na CELI 1, a w koncu zapisy trwaja do konca kwietnia z tego co pamietam, to porownajcie z CELI 2 pewnie dacie rade,a bardziej sie oplaca go zdac.
Martyna_6 czy ja też mogę prosić o te testy, jeśli można to 1 i 2 ponieważ zamierzam sprawdzić swoje mozliwości i podejść do któregoś z nich. Z góry serdeczne dzięki