MP3

Temat przeniesiony do archwium.
Jak ktoś chce darmowe mp3 to podaję dwie fajne stronki: http://audiofind.ru/
www.grammy.ru

Jest tam trochę włoskich wykonawców, m.in Adriano Celentano, Toto Cotugno, Marco Massini, Laura Pausini, Tiziano Ferro, Paolo Meneguzzi...
Tylko na tej stronce audio.ru to czasem jak sie chce ściągnąć mp3 Paolo Meneguzzi to się nie da i jest link, że mozna to kupic itd, ale odczekajcie jeden dzień lub zaglądajcie tam często i normalnie potem mozna ściągnąć, bo oni to zminiają co pare dni.
A tak na marginesie to jak ktoś jest zainteresowany wymianą mp3, albo w ogóle chciałby coś to piszcie a ja wyślę listę, bo mam tego trochę. Są tu może jakieś osoby z Krakowa??
[gg]

Pozdrawiam wszystkich!!
Ja jestem z Krakowa... ale mieszkam w Mediolanie,wiec chyba nie o to Ci chodzilo ;) Pozdrawiam.
Ciao! W sumie to fajnie by było nawiązać z Tobą kontakt bo gdzieś za 2 lata jeśli nic się nie zmieni to będę mieszkać w tamtych rejinach... Więc jak masz ochotę to napisz: [email]
Pozdrawiam!!!
hej...ja jezdem z KrK i kocham muzykę włoską, chętnie się czymś powymieniam. Kocham takich wykonawców jak paolo meneguzzi, luca dirisio, caparezza a poza tym duzo punk'u, rock'a, metalu i w ogole ciezkich brzmien :D zapraszam do konwersacji na moj e-mail [email]
Ja chcem, ja chcem jakies nowości mp3!!! interesują mnie linki... jak ktos cos ma fajnego to dajcie znać.

« 

Pomoc językowa

»

Pomoc językowa