Kappala zapomnij

Temat przeniesiony do archwium.
Kappala jakis czas temu prosilam Cie, bys mi dala znac, jesli zobaczysz CD ROM do "in italiano", zapomnij o tym, wlasnie dzis to dostalam. Dzieki za chec pomocy.
ojej:( zapomnialam... ja to mam chyba jakies dziury w pamieci, trzeba mi przypominac...:) ale ciesze sie ze znalazlas:)) i jak? dobry jest??
pozdrawiam i przepraszam:))
Nie przepraszaj, bo ja rozumiem te "dziury" tez je mam tylko zawsze tlumacze to wiekiem. Mysle, ze nawet bez dziur bys tego nie znalazla, gdyz pani ze sklepu szukala tego od paru miesiecy i dopiero teraz to przyszlo. Czy dobre? - jak na te cene ( 2 razy po 37.2euro - bo 2 CD ) to takie sobie, tym bardziej, ze to tylko powielenie ksiazki, nic wiecej. Ale ksiazka bardzo dobra. Kupilam tez "I verbi italiani" grammatica esercizi giochi ( wydawnictwo ALMA ). Bardzo mi sie podoba - pamietasz byla na FORUM dyskusja jak powiedziec "jestem zadowolona, ze dojechales szczesliwie" , chodzilo o uzycie passato prossimo czy congiuntivo - tu to wyjasniono na przykladach bardzo dobrze ( congiuntivo ). Wydalam mase pieniedzy, ale pocieszam sie, ze mam ogrodek a tam rosnie juz salata, bo inaczej bym nie dozyla do wyplaty. Kotom ( 5 sztuk , same znajdki ) profilaktycznie zawsze na poczatku miesiaca kupuje na zapas, tak, ze one tez dozyja.
bidula, mam nadzieje ze Twoje wyrzeczenia (ewentualna wizja jedzenia salaty) beda oplacalne:)) Czego nie robi sie dla jezyka wloskiego...
Pozdrawiam :)

»

Nauka języka

Zostaw uwagę