włoski piosenkarz

Temat przeniesiony do archwium.
cze Wam
chciałem zapytać czy ktoś zna takiego bardzo znanego włoskiego piosenkarza? nie pamiętam nazwiska ale wiem że wystąpi w programie 'Europa da się lubić' bo pokazali urywki w teleranku czy czymś takim jakmiś programie dla dzieci, miał włosy takie do szyi i coś tam udzielał wywiadu dla teleranka (widziałem tylko urywek bo nigdy tego programu nie oglądam, trafiłem przez przypadek jak przerzucałem kanały), jak wiecie kto to? to piszcie
dzieki
Dawid
Hehe, a na pewno chodzi o piosenkarza? :) Może o Paolo Cozze? on często występuje w programie EUROPA DA SIE LUBIĆ...a że śpiewał? no czasem Ci goście śpiewają, ale dużo im brakuje heheh ;)
nie to na 100% i więcej nie był Paolo Cozza, przecież jego da się poznać

PS. Coż chyba musze poczekać aż puszczą ten nowy odcinek "Europy da ..."
a moze to byl marco bocchino? wystepowal w EDL
zajrzyj tu i sie przekonaj:

http://marcobocchino.wizytowka.pl/

http://www.marcobocchino.com/ (wersja polska w opcji)
patrzyłem na te stronki i nie wiem teraz bardzo podobny w tym teleranku miał dłuższe włosy chyba i piosenka "Quinta ..." >(jeżeli źle napisałem przepraszam) jest bardzo podobna do tej co puszczali w (niby bo teraz nie wiem)nowym odcinku Europy a czy on zan j. polski? bo w teleranku tłumaczyli to co mówił
bosz, ale stronie bocchino jak byk stoi, ze byl w teleranku 2 lipca!!!
czesc!
Wiem o kogo Ci chodzi. znam tego piosenkarza :) jakies pytania? wal smialo, chetnie odpowiem :)
wiec to jest ten b..... (znowu sorki nie pamietam naziwska)

czy ma ktos z was jego piosenki jak macie to przyslijcie mi na maila plis moj mail: digame(MAŁPA)wp(KROPKA)pl
sluchaj dawidku, ja nie wiem ile ty masz latek skoro ogladasz teleranek, ale chyba czytac umiesz jednak? zadajesz pytania i nawet nie pofatygujesz sie jak ktos ci probuje pomoc. na stronie "tego b..." jest wszystko. i teksty i piosenki.
sorry ze sie unosze, ale czasami to rece opadaja jak czlowiek chce pomoc...
halo:) Marco Bocchino bedzie 15 lipca o 18.00 w Mocca D`oro w Mikołowie wstep wolny dla wszystkich pozdrawiam
czyzbys dolaczyl do fanow?
fajny gosc ;-)
to prawda, zgadzam sie z Toba :)
Masz jego gg?
to był paulo
oszalałaś on jest bzydki i nie o niego mi chodzi chodzi mi o chelo zyt czelo
Temat przeniesiony do archwium.