zasłuchałam sie heh

Temat przeniesiony do archwium.
wlasnie słucham sobie muzy a konkretnie jednej piosenki :) Paolo Meneguzzi- Lei c

polecam wpada w uszko :)))))
to ja bym miała taka prosbe jaezeli to mozeliwe zebys mi przesłała ten kwawłeczek zgóry wielkie dzieki i pozdrawiam mój adres [email]
poszlo :) milego słuchania :)))
jesi nie sprawi Ci klopoto to ja rowniez poprosze ta piosenke ,,,,,, [email] ......dzieki z gorki ...milego wieczorka zycze
dzieki ale nie mam tego konta juz przepraszam za kłopot ale czy mogłabys mi to wysłac jeszcze raz tylo ta ten adres [email]
jesli mozesz, prosze wyslij takze mi ten utworeek
[email]
nio to rozsyłam na nowo :)))
mam nadzieje ze wam tez sie spodoba heh
czy ja też mogę prosić? na [email] dzięki :)
czy ja tez moglabym prosic??/:)
dzwieczna bym byla bardzo!:)

[email]

pozdrawiam
ja też bardzo prosze.Z góry dziękuje.
[email]
HEJ DZIEWCZYNY!!!

Polecam Gigiego D'alessio!!! Jestem jego wielka fanką, mam wszystkie płyty,tekstyi tak dalej:)
A słyszałyście Anne Tatangelo??:) Boska jest ta kobietka i jej piosenki.

A PaOLO MENEGUZZI....MAM JEGO NOWĄ PŁYTKĘ:)

LEI E JEST SUPER, A SLYSZALYSCIE QUEL TI AMO MALEDETTO?KURCZE...SŁÓW BRAK ALBO mILIONI DI COSE NON T'HO DETTO MAI???
To dopiero hicior!!!

polecam dziewczyny!!!
jakby coto moge podeslac komus:)!!!
moj e-mail: [email]
gadu:1478469

czekam.
katkaaaa. ja Ci polecam tez meneguzziego- milioni di cose che non t'ho detto mai:)
No i koniecznie Anne TAtangelo- bardzo romantyczna jest jej nowa plytka Ragazza di Periferia:) .Polecam pioseneczki Dimmi Dimmi, czy Qualcosa di Te!!!!!!!!
podeślecie mi jakieś pioeneczki włoskie? bardzo was proszę...
[email]
ja też bardzo Cię prosze o tą piosenke.Z góry dziękuje:)
[email]
od miesięcy poszukuje piosenek Paola Meneguzziego jeżli ktoś posiada i zechciał by się nimi podzielić z jego fanką bardzo proszę o przesłanie. pozatym poszykuje osób które również są jego fanami mój adres to saralei. poczta. onet.pl albo [email] SARA
Napisz tytuly to cos Ci wysle.
czesc ,dziewczyny macie moze TORNERO? I TI AMO ? STARE WERSJE
POZDRAWIAM [email]
Sara wyslalam Ci kilka piosenek Paolo na maila wp, a Tobie Iza Ti amo i Tornero, ale nie wiem czy Tornero dotarlo, bo mialam error jakis.
Dziewczyny-ja tez bardzo prosze o wloskie piosenki, tylko te mniej sentymentalne, bardziej nowoczesne, nie znam dobrze wloskich wykonawców, ale zdam sie na Wasz dobry gust....:)) Z gory dziekuje...Moj mail to: [email]
Ciao :)
czy ja też bym mogła prosic parę piosenek na maila: [email]
Dzieki z góry!
Tanti saluti a tutti :*
dziewczyny ,kto ogladal film pt ''MLODZIENCZA MILOSC'' -JEST TAM MELODIA JAK EMANUEL ORTEGA GRA NA PIANINIE A TA DZIEWCZYNA TANCZY ,PROSILABYM O TA PIOSENKE --MELODIE. [email]
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa

»

Studia językowe