włoski hip-hop

Temat przeniesiony do archwium.
1-30 z 36
poprzednia |
mam prosbe czy zna ktos moze wykonawców włoski wykonujacych hip-hop. Jesli
tak to prosze o podanie imienia i nazwiska
nie znam hip hoppowcow wloskich ale znam taki pseudo hip hop...we wloszech mowia ze to hip pop...zespol nazywa sie GEMELLI DIVERSI
saluti
articolo 31
tak sie nazywa grupa
mam juz tych wykonawców: Gamelli diversi, articolo 31, caparezza. ale moze jakis innych ktos zna:(
http://www.arpanet.org/zappa/rapit.htm
http://www.hiphop.it/

KIAVE - DIETRO LE CINQUE TRACCE
tak,gemelli diversi nie jest hip hop, jest tylko pop, takie samo za articolo31,caparezza e sottotono. Jestem wloszka ale mieszkam w Warszawi i slucham hip hop polski i troche hip hop wloski....dla mnie mc numer 1 w Whochy jest SaRazza, potem Joe Cassano (r.i.p.) i Dj Gruff i La Fossa. pa pa
[email]
ja tez lubie hip-hop...polski, wloski...
Polecam -Mondo Marcio...bardzo fajna grupa...
tak mondo marcio ostatnio super hit, stylizowany jednak na amerykanski
Pełno jest włoskich raperów: Mondo Marcio, Daddy Yankee, Cor Veleno, Co'Sang, Jovanotti czy mój ukochany Fabri Fibra. To obecnie najbardziej znani. Ja prowadzę blog o Fabri Fibra: www.fabrifibra.onet.blog.pl albo na onet.pl w zakładce blogi wyszukajcie blog o nazwie "Love Fibra ;*". Check it up!
Nie no, Daddy Yankee to nie jest włoski zespół... :)
Mam pytanie kto jest wykonawcą tego ostatniego hitu co w refrenie idzie aplauzi??rnProsze o odpowiedz
Aplausi per Fibra....ten utwót wukonuje Fabri Fibra...ktoś wczesniej wspominal nawet że lubi ;-)...rzeczywiscie ostatnio często puszczają...
ale ja tam wole Mondo Marcio...Caparezza i Jovanotti....Ci ostatni są naprawde nieźli...teksty nie głupie mają. Polski hip-hop się nie umywa!!!!Choć tak naprawde nie jestem pewna czy to czysty hip-hop...chyba coś więcej;-)
Pozdro ;-*
-Amirrn-Mondo Marciorn-cos z Dogo w nazwie
sprawdzcie WWW.FABRIFIBRA.BLOG.ONET.PL!
ciao tutti mam mała kolekcje utworów włoskich,a le przyznaje z przykroscia, ze hip hop'u nie mam wiec jak mozecie przeslijcie mi cos na meila [email] z góry dzieki :)) saluto :)
oczywiscie mam na mysli jakies mp3 :) ciao
tak, bylam miesiac we wloszech i w radiu deejay non stop lecial ten kawalek- aplauzi per fibra, jezeli ktos ma to na mp3 to blagam, niech ktos mi to przesle na maila, odwdziecze sie:) [email] albo [email] z gory dzieki, licze na jakis odzew bo bez tej piosenki nie mozna zyc:* pozdrawiam wielbicieli Fabri fibra:)
ja znalazlam taka mp3 ...hip-hop..moze ja znacie

Franky i Nrg - Quelliche ben pensano
ja bym miała prosbę aby ktoś podał mi stronę, gdzie znajde teksty piosenek Fibry, jeśli zna ;) grazie ;p
http://www.massimol.it/testi-canzoni/testi-fabri-fibra/
tu znajdziesz dużo tekstów fibry. pozdrawiam zresztą wszystkich fanów fabri fibra jest najlepszy huaa! ;D
a widzieliscie moze teledysk takiej wlsokiej grupy... nawet nie jestem pewna czy to do konca byl hip hop ale oni sa bardzo charakterystycznie - maja potowrnie duzo wlosow na glowie (takie potargane afro). Bylam teraz we wloszech i na mtv non stop ich puszczali. Niestety nie pamietam o czym byl ten kawalek :/ na takie diably byli zrobieni... Jakby mi ktos podal nazwe tej grupy to bylabym baaardzo wdzieczna!!!! ciao
mondo marcio , fabri fibra, amir
mondo marcio , amir , fabri fibra
APLAUSI PER FIBRA...FIBRA, FIBRA...
ja mam pytanko niech mi ktos napisze jak sie nazywa ta nuta w ktorej typek costam spiewa ze chcial zabic ojca (po wlosku) na poczatku pare razy spiewa vaffanculo heh wystepuje jeszzcze slowo psichiatri (nie wiem jak to sie pisze) fajna nuta
Przypuszczam że chodzi ci o piosenkę Mondo Marcio "Dentro alla scatola" http://angolotesti.leonardo.it/M/testi_canzoni_mondo_marcio_2867/testo_canzone_dentro_alla_scatola_200933.html
Witam.jesli macie fajne piosenki włoskie hip hop,to prosze o przesłanie na adres [email] Szczególnie chodzi mi o piosenki fabri Fibry oprócz applausi per fibra,bo ta juz mam:)Kocham FIbre:):):)
Asieńka111 zmień skrzynke to podeśle ci tą piosenke. Już wcześniej próbowałem przesłac inne ale cofaly sie ze względu na to że masz malą pojemność.P)
Temat przeniesiony do archwium.
1-30 z 36
poprzednia |

»

Kultura i obyczaje