Poszukuje piosenek...

Temat przeniesiony do archwium.
1-30 z 65
poprzednia |
Witam.
Poszukuje Ladnych Wloskich piosenek w zamian tez wysle.
A gdzie adres? :)
no wlasnie podaj adres to sie skontaktuje
Kamila, skoro Iza nie daje znaku życia to może my się skontaktujemy :)
Nie słyszę sprzeciwu, więc podaję maila [email] :)
[email]
za ladne piosenki bede bardzo wdzieczna.dodam ,ze jestescie super-- pomagacie jeden drugiemu ---BRAWO
a moja poczta dalej pusta a tyle jest wloskich piosenkarzy:{ [email] iza40
A czy ja mogłabym jeszcze raz poprosić o "Gocce di memoria" Georgii, i jesli ktos ma jakies inne piosenki włoskie to będę bardzo wdzięczna za przesłanie...mój mail to: [email] Z góry bardzo dziękuje....
ja mam identyczna prosbe co patrizia...bardzo prosze o "gocce di memoria"
moj mail: [email]
grazie mille pzdr
iza, co bys chciala? to wysle...
nie znam wloskich piosenkarzy ktorzy ladnie spiewaja :{ale lubie romantyczne piosenki ,jak mi wyslesz to bede sie bardzo cieszyc.daj meila to wysle ci patrizia ok? iza40
[email] :) :)
Agatko dziekuje ci bardzo za piosenki i za pozdrowienia.Wysylam ci PATRIZIA BUANNE OK? mozesz wysylac mi jeszcze--wcale sie nie pogniewam :}
agatka i iza-wyslalam wam piosenki Ramazzottiego, niestety tylko tyle mam...:)Mam nadzieje, ze dotarły....
A jesli ktos ma jeszcze jakies inne piosenki to jeszcze raz bardzo prosze o przesłanie mi.....
Patrizia a ta doszla? dzieki za piosenki . zaraz ci cos jeszcze wysle ok?
oki-dzięki ;)
grazie dziewczynki...jak chcecie cos jeszcze erosa to cos tu zaraz wrzuce na maila
ciao ciao
iza nie wiem jak Ty-ale ja sie pisze...:))))jak bede miec jeszcze jakies to tez cos przesle...;)
przesle wszystkim ale nie zloscicie sie jesli dopiero za kilka godzin
pzdr!
kasiu. baaaaardzo dziekuje za giorgie!
To sie ciesze ze sie cieszysz ......heheh......... ja tez sie nie obraze jesli cos od was dostane ..... to moj e-mail : [email] ...... to z gory dziekuje ...i wlasnie wolalbym abyscie dali jakies tytuly .....wtedy latwiej bylo by wam przeslac ...chyba ze zdajecie sie na moj gust muzyczny .......;)..... pozdrawiam czesc :)
Kasiu,Patrizio,Agatko,dzieki za piosenki---pozniej wysle jeszcze wam inne.a moze macie piosenki z lat 80-tych [te starsze], bo i ja juz nie jestem nastolatka :} a kto chce Tytanica z videoclipem lub Cierniewskiego Andrzeja .Napiszcie i wysylajcie piosenki ale te starsze ok. za te dziekuje,mam co sluchac :}iza40
Izo ........hmm.......wiesz co poszukam czegos ...... powinny sie jakies znalezc ............. ale nie w tej chwili ..... ja chce wszystko wiec sie nie martw tylko slij .......heheh........ pozdrawiam .......czesc :)
powymieniam się starymi piosenkami. Mój mail [email]
hej..wyslalam calej czworce troche tego 'towaru"
mam tylko nadzieje ze nie pozapycham wam skrzynek...bo to duuuuze
mowcie co wam sie spodobalo a co jest do d...
pzdr!
Cześć czy mogłabyś mi przesłac parę piosenek? byłbym bardzo wdzięczny , szukałem , szukałem i nie mogę nic znaleźć. przepraszam że jako obcy gość od razu o cos proszę ale jeżeli byś zechciała przesłac z góry dziękuję . decyzja należy do Ciebie.pozdrawiam
jasne nie ma sprawy...ale
- po pierwsze podaj adres mailowy
- po drugie co chcesz?co lubisz?a przynajmniej jakie klimaty?
fajnie że zechciałaś mi odpisać , mój adres [email] lubię wszysko co włoskie , tak więc zdaję się na Ciebie , włoskie utwory żywiołowe ,ciepłe wesołe
Błagam dajcie coś Luca Dirisio oprócz Calma e spangue freddo i Per le mie mani. [email] z góry dziękuję
juuuuz, panie doktorze
panie doktorze!skrzynka jest pelna i piosenki wracaja do mnie jak bumerang!
Temat przeniesiony do archwium.
1-30 z 65
poprzednia |

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia