hej,czy ktos ma moze piosenki biagio antonaci?ostatnio uslyszalam"sappia amore mio" i strasznie mi sie spodobal.oto moj [email]
mam prawie wszystkie piosenki nek'a,laury pausini,wiec jest sie czym powymieniac:-))z gory dziekuje
tak!!!jakbys mogla,bylabym baaaaaaaardzo wdzieczna!domyslam sie ze na emule jest tego duzo tylko sek w tym ze ja nie mam i nie moge tego programu zainstalowac(dluga i skomplikowana historia)dlatego tez od pewnego czasu wymieniam sie przez maile:-))jest cos co moglabym ci przeslac?
oto moj [email]
lub
[email]
z gory dziekuje i czekam z niecierpliwoscia
iza40
23 sty 2006
DZIEWCZYNY--OGLADALYSCIE FILM PT.''MLODZIENCZA MILOSC??? GDZIE MOZNA ZNALEZC TA MELODIE JAK EMANUEL GRA NA PIANINIE A TA DZIEWCZYNA TANCZY??? PROSZE NAPISZCIE [email]
kamila07.10.
23 sty 2006
chodzi ci o ta telenowele w ktorej glowna role gra emmanuel ortega?przyznam sie ze jej nie ogladalam ale mam jego piosenki bo gosc niezlz spiewa
iza40
26 sty 2006
czesc,chodzi mi o piosenke z tego filmu jak EMANUEL gra na pianinie a CELESTE tanczy ,bardzo prosze o ta [email]
iza40
04 lut 2006
KAMILA-CHODZI MI O JEGO PIOSENKI JAK MOZESZ TO WYSLIJ MI ,JA TEZ NAPEWNO COS CI WYSLE. [email] dzieki:}