Dzień Dobry Wszystkim!!!
Dzisiaj jest pierwsza rocznica Śmierci naszego Papieża Jana Pawła II i pamiętając o tym idźmy wszyscy do kościoła z naszymi sercami otwartymi na oścież przed Panem Naszym w Niebie...
Kochamy Cie i będziemy kochać zawsze!!!
Dobrze piszesz! tylko coś 'kręcisz'. Piszesz z dwóch różnych miejsc, nawet "oścież" napisałeś dobrze? Albo ktoś się pod Ciebia 'podszywa', albo Ty pod kogoś. Dla mnie straciłeś wiarygodność.
[konto usunięte]
02 kwi 2006
TAK SILLABA! JESTEM Z WLOCH I UMIE PO POLSKU!Tu pisze po polsku i tam po wlosku.Czasami nie pisze dobrze.Jak sie czujesz dzisiaj ?
PA
[konto usunięte]
02 kwi 2006
pod 'zapiekanka' jest adres skąd wysłano i data. Nie możesz pisać jednocześnie z Polski i z Rzymu. Stąd moje wątpliwości.
kasia-z-milano
02 kwi 2006
hmm...
[konto usunięte]
02 kwi 2006
Wyslalem meil moja przyjaciolka i mowilem co ona musiala napisac po polsku i po wlosku bo nie znalem jak moglem wysylac ten tematu.Teraz rozrumialas?Ale ja mowie po polsku.KASIA Z MILANO wie.Pamietasz KASIU?
[konto usunięte]
02 kwi 2006
Może tak jest jak piszesz, tylko po co tak robisz??? Ja jestem 'on' i wkurza mnie jak oszukujesz polskie dziewczyny.
[konto usunięte]
02 kwi 2006
cześć! potwierdzam słowa Zapiekanki ....ja napisałam na Jego prośbę!!!!
Ora tutto chiaro????!!!!
Buona Domenika!
[konto usunięte]
02 kwi 2006
Czesc!Wlasnie ucze sie po polsku caly dni.
Ja mam duzy znajomych w POLSCE!Jak nazywasz i gdzie mieszkasz?PA @;-DDDDDDDD
Ta kolezanka jestesmy przyjaciolmi tak duzo czasu.CZESC!
[konto usunięte]
02 kwi 2006
a ja uczę się cały dzień włoskiego...i cieszę sie ,że nie muszę męczyć się z polską gramatyką...no to Claud...in bocca al lupo!!!ciaooooo
[konto usunięte]
02 kwi 2006
zapiekanka,bardzo łatwo sie zorientować ,ze świrujesz,już na samym początku...
a tak w ogóle Sillaba strasznie jesteś nerwowy...według mnie z tak ostrymi osądami lepiej trochę poczekać...tym bardziej że temat nie zachęca do kłótni.....pozdr.
[konto usunięte]
02 kwi 2006
to nie kłótnia ani ostre osądy...to wątpliwości.. wytłumaczyłaś i koniec dyskusji... też pozdrawiam.
..tylko dalej nie wiem, po co to było??
[konto usunięte]
02 kwi 2006
o.k. Sillaba...spełniłam tylko prośbę reszty nie dociekam...Trzymaj się!!!
[konto usunięte]
02 kwi 2006
a czy pizzamniam i zapiekanka to nie jedna osoba?
agatkaf
02 kwi 2006
oj sillaba nie czepiaj sie biednej zapiekanki....po prostu chlopczyna nie wiedzial jak zalozyc nowy temat :-((
pzdr.
ag.
[konto usunięte]
04 kwi 2006
Ja jestem CLAUDIO to jest ZAPIEKANKA i PIZZAMNIAM jest moja przyjaciolka ANUSIA!
Wlasnie jestem w pociagu i ten
momencie jestem w BOLONI
Pisze tylko teraz bo mialem duzy problemy z moim portalu!
AGATKAF!Gdzie jestes?Pogadamy troche @:-(((((((