Jan PawełII

Temat przeniesiony do archwium.
Dzień Dobry Wszystkim!!!
Dzisiaj jest pierwsza rocznica Śmierci naszego Papieża Jana Pawła II i pamiętając o tym idźmy wszyscy do kościoła z naszymi sercami otwartymi na oścież przed Panem Naszym w Niebie...
Kochamy Cie i będziemy kochać zawsze!!!
Dobrze piszesz! tylko coś 'kręcisz'. Piszesz z dwóch różnych miejsc, nawet "oścież" napisałeś dobrze? Albo ktoś się pod Ciebia 'podszywa', albo Ty pod kogoś. Dla mnie straciłeś wiarygodność.
TAK SILLABA! JESTEM Z WLOCH I UMIE PO POLSKU!Tu pisze po polsku i tam po wlosku.Czasami nie pisze dobrze.Jak sie czujesz dzisiaj ?
PA
pod 'zapiekanka' jest adres skąd wysłano i data. Nie możesz pisać jednocześnie z Polski i z Rzymu. Stąd moje wątpliwości.
hmm...
Wyslalem meil moja przyjaciolka i mowilem co ona musiala napisac po polsku i po wlosku bo nie znalem jak moglem wysylac ten tematu.Teraz rozrumialas?Ale ja mowie po polsku.KASIA Z MILANO wie.Pamietasz KASIU?
Może tak jest jak piszesz, tylko po co tak robisz??? Ja jestem 'on' i wkurza mnie jak oszukujesz polskie dziewczyny.
cześć! potwierdzam słowa Zapiekanki ....ja napisałam na Jego prośbę!!!!
Ora tutto chiaro????!!!!
Buona Domenika!
Czesc!Wlasnie ucze sie po polsku caly dni.
Ja mam duzy znajomych w POLSCE!Jak nazywasz i gdzie mieszkasz?PA @;-DDDDDDDD
Ta kolezanka jestesmy przyjaciolmi tak duzo czasu.CZESC!
a ja uczę się cały dzień włoskiego...i cieszę sie ,że nie muszę męczyć się z polską gramatyką...no to Claud...in bocca al lupo!!!ciaooooo
zapiekanka,bardzo łatwo sie zorientować ,ze świrujesz,już na samym początku...
a tak w ogóle Sillaba strasznie jesteś nerwowy...według mnie z tak ostrymi osądami lepiej trochę poczekać...tym bardziej że temat nie zachęca do kłótni.....pozdr.
to nie kłótnia ani ostre osądy...to wątpliwości.. wytłumaczyłaś i koniec dyskusji... też pozdrawiam.
..tylko dalej nie wiem, po co to było??
o.k. Sillaba...spełniłam tylko prośbę reszty nie dociekam...Trzymaj się!!!
a czy pizzamniam i zapiekanka to nie jedna osoba?
oj sillaba nie czepiaj sie biednej zapiekanki....po prostu chlopczyna nie wiedzial jak zalozyc nowy temat :-((
pzdr.
ag.
Ja jestem CLAUDIO to jest ZAPIEKANKA i PIZZAMNIAM jest moja przyjaciolka ANUSIA!
Wlasnie jestem w pociagu i ten
momencie jestem w BOLONI
Pisze tylko teraz bo mialem duzy problemy z moim portalu!
AGATKAF!Gdzie jestes?Pogadamy troche @:-(((((((
Temat przeniesiony do archwium.

»

Pomoc językowa - tłumaczenia