**AMBRA** pilnie poszukiwana ! :D

Temat przeniesiony do archwium.
1-30 z 40
poprzednia |
Witam Cie Ambrus ! czekam na maila czekam i nic ! co sie z Toba dzieje !!!??
jak tam przygotowania do konkursu ? dlaczego nie pochwalilas sie wczesniej !? jak nie chcesz zrobie to za Ciebie :D
otoz nasza zadziorna AMBRA jest mistrzynia swiata salsy !!! konkurs wygrala prawie pol roku temu i nic nie mowi !!!
gdzie jestes Latin Dancer !! ;-) pochwl sie nam !!!

buziaczki :***
to Ambra jest tancerką ? zadziorna ? ehm....malo powiedziane ,a ja slyszalam ,ze podobno jestesmy z tego samego miasta ?
aha to już wiem skąd zna portugalski , jak jeździ do Brazyli salse tańczyć :)
aj ... w Brazyli tańczy się sambę , kurka wodna .... coś dzisiaj jakaś rozkojarzona jestem :(
przepraszam ale nie bardzo sie orjetuje mistrzostwa ktore organizowali w torino?
czy macie na mysli salsa wold festival di cuba?
jest mistrzynią ŚWIATA !?!?!
AMBRA..jesteś bardzo ładna
Genio, uspokoj sie!:D
no, no...to ona sie nazywa Viviana Vargas? czy to ta od stylu kubanskiego....jak jej tam...amerykanka Keraly cos tam?....complimenti!
czy do was jeszcze nie doszło że ktoś może sobie nie życzyć publicznego podawania swoich danych osobowych !!!!!!!!!!!
o przepraszam, ja absolutnie szanuję prywatność innych, a to, co wywnioskowałem, przeglądając stronę stronę w internecie, niczyjej prywatności nie narusza (zresztą wcale nie jestem pewien, czy dobrze szukałem)
...a moze Luda Kroitor?... ;)
:D ehehe..... pudlo moi drodzy , ale nie bede podawac jej danych osobowych ;)
mam nadzieje,ze sama sie przyzna ;) AMBRA !!!!! gdzie sie podziewzsz czyzbys juz zaczela intensywne treningi ????

Flamenco ? olè ! :D
nie musi się przyznawać.I tak została "patrimonio nazionale"
ok ja zmykam jak sie tu Ambra pojawisz to odezwij sie !

P.S spotkalam "slynnego" Pana M. propozycja malzenstwa nadal aktualna ! ehehehehe , podobno oswiadcza Ci sie od kilku lat i nadal bez rezultatu ;)
maila nie moge wyslac , bo ciagle mi wracaja nie wiem dlaczego :( ?

saluti !
:O

osz w morde ! .... ale po co ta reklama ?! Stella nie trzeba było tego tu pisać , nie wydaje mi się aby forumowiczów to interesowało , tylko zaśmiecasz fioletową stronkę ;) poczty jeszcze nie sprawdzałam , zaraz to zrobię i odpiszę,
dziękuję za gratulacje , do konkursu będę się przygotowywać z dala od Polski za tydzień pakuję walizki .
Nie rób więcej zamieszania Stella ! ;)
bizuaczki dla wszystkich :-****
ehhhh jak to czytam co smiac mi sie chce:D
Ja mysle,ze to AMBRA zalozyla ten watek i SAMA SOBIE ZROBILA REKLAME.Prawdziwa czy nie to nie wazne,ale zrobila...a kogo to interesuje?:)
wątek założyła Stella , klika z Rimini ( o ile mi wiadomo ) Ja z Polski , bynajmniej , ja nie lubę takich reklam , zresztą kogo to interesuje , pozatym nie mam zamiaru naśladować pewnej koleżanki , która to ostatnio sama zakładała tematy , pisała i odpowiadała sobie .....
no raczej nikogo. polamania nog zycze .
skoro Cię to nie interesuje , to po co tu zaglądasz i bierzesz udział w dyskusji , bo nie rozumiem ? , pozatym to nie ja zakładałam temat :(
w każdym razie dziękuję za to "połamania nóg" ;)
A mnie to zainteresowalo wlasnie.... Uwazam ze to bardzo ladny taniec, sama nie umie tanczyc salsy oczywiscie ale uwielbiam ogladac i podziwiam tych ktorzy ja tancza...
complimenti Ambra
odczepcie się od "AMBRY" zazdrośnicy
To forum "szlifuj swoj wloski" a nie wydaje mi sie zeby taniec byc z tym zwiazany,czyz nie?wiec po co sie chwalic...jak nie ma za bardzo czym.
........! - dziękuję :)
Ambra myslę, że nie będzie potrzeby, ale napisz kidey konkurs, to bedziemy zaciskać kciuki. I jeszcze raz gratuluję. Od kiedy cię poznalam w necie, od pierwszego twojego wpisu, który przeczytalam, to wiedzialam, że jesteś świetna i godna podziwu. Życzę Ci wszyskiego najlepszego.
Oj zamknij sie juz i sie nie odzywaj jak cos ci sie nie podoba...
Jak nie zauwazylas to sa tu osoby ktore sa zaprzyjaznione ze soba i rozmawiaja o czym im sie podoba. To nie jest forum na ktorym tlumaczy sie tylko z wloskiego na polski i odwrotnie..
Jak ci sie nie podoba to zmien Forum..
może najpierw zarejestrujesz się i zalogujesz, będzie można ocenić twój udział na tym forum,CZYŻ NIE ?
Cinquantatre - ojej ... dziękuję Ci bardzo :) ja również uważam ,że jesteś wspaniałą osobą , lubię takich ludzi jak Ty :)
konkurs jest dopiero we wrześniu , przedemną treningi i jeszcze raz treningi ,tym razem moje kochane flamenco :)
jeszcze raz dziękuję .
sama sie zamknij i nie pozwalaj sobie!a tak na boku...to kazdy wie ze ambra nie jest zbyt mila ani rowniez fajna...gorszych slow nie bede uzywac.Ten kto sledzi forum wie jaka jest PRAWDZIWA AMBRA.
;/;/;/ .... Ty za to jesteś bardzo miła i udowadniasz to na każdym kroku ....
Temat przeniesiony do archwium.
1-30 z 40
poprzednia |

»

Pomoc językowa - tłumaczenia