Inne

Temat przeniesiony do archwium.
1-30 z 67
poprzednia |
per favore mi puoi tradurre il verbo blyszczec?
tylko Ja
Ty
oni
blyszczec ...brillare
tylko Ja...solo io
Ty...tu
oni...loro
dziekuje a jak po polsku loro brillano?
in polacco "loro" dipende dal genere....di chi o di che cosa parli ?
np tuoi occhi brillano
twoje oczy blyszcza
tuoi occhi brillano..twoje oczy błyszczą
meglio però (piu poetico) scrivere)..twoje oczy lśnią
z innej beczki!!!jakie perfumy we wloszech sa popularne?chcialm kupic mojemu italiano perfum ale niewiem jakie marki da panow sa popularne.prosze o rade.plissss
nie perfum a perfumy i to zalezy co on lubi wybor jest ogromny ! Raczej nie: Przemyslawka ani nie Old Spice :))
ojeju..pomylilo mi sie.to oczywiste ze mu nie kupie czegos z"targu"!!!bardziej chodzi mi o konkretne marki.dla nas wloskie marki perfum sa popularne a u nich tez?
Mi osobiscie od lat podoba sie Good Life marki Davidoff, w Polsce kupisz bez problemu (dosc drogi), we Wloszech jest raczej niedostepny. A przynajmniej ja nigdzie go nie spotkalam.
Pozdrawiam:)
To znaczy marka Davidoff jest popularna rowniez tutaj, ale Good Life nigdzie nie znalazlam. Moze dlatego, ze to jeden ze starszych zapachow tej marki.
dzieki za pomoc,amoze wy macie jakis fajny pomysl na prezent pod chinke dla wlocha?moze cos polskiego?ksiazki o polsce juz byly,ptasie mleczko tez...
a może żubrówkę :-))) albo Chopina :-)))
on nie pije:):):)
on nie pije:):):)
Co do perfum, to jest to bardzo indywidualna sprawa, zalezy, jakie kompozycje zapachowe sie komu podobaja. No i trzeba wziac pod uwage, ze na kazdej osobie dany zapach inaczej sie "czuje", wiec np. wachanie nakretki czy proba na bracie niewiele daje.:) Nie ma sensu kierowac sie tym, co "teraz we Wloszch modne", bo akurat perfumy naleza do bardzo osobistych prezentow.
a kto każe pić :-)), to do wstawienia za witrynkę i do chwalenia sie :-))
kup mu jakis wloski perfum, bo oni sa zapatrzeni w swoje marki jak w mic innego na swiecie i kazda inna niz wloska bedzie gorsza... ;)
najczesciej z perfum kupuje sie nowosci a te wychodza co pol roku. Trzeba pytac sie w perfumeriach...
albo bombonierkę z alkoholem :-)
i może byście tak życzenia swoim amorom złozyły, bo dziś jest Międzynarodowy Dzień Mężczyzny
zaden chlop was dziewczyny nie zechce jesli bedziecie mowily "(TEN) PERFUM".rnw języku polskim rzeczownik 'perfumy' jest rodzaju żenskiego: TE PERFUMY, tak samo jak 'te dziewczeta', 'te lalki' itp....
blagam was !!! "jakies "wloskie PERFUMY"
co do tego ze oni sa zapatrzeniu w siebie i sa naaajlepsi we wszystkim(oni tak twierdza)to ja wiem:)a co do tej wodki to niewiem czy wloch mialby sei czym pochwalic.hmmmm....jest sie czym chwalic?!?!?!?!
a to ciekawe, bo według intrnetu to jest i 10 marzec i 3 listopada ???
no nie wiem, w "trójce" od rana o tym mówią, ale w końcu to tak nieistotny dzień, że kto by pamiętał :((((
co wy sie tak czepiacie pomylilo mi sie i juz!!!!poza tym jestem w pracy i pisze tak zeby nikt tego nie widzial.spisze sie piszac
wcale nie musza byc nowosci!! mozna kupic stry, oklepany zapach, jak bedzie dobrej marki, to bedzie dobrym prezentem
z, kogo/czego tych perfum, nie czepiaja sie teraz :)))
Temat przeniesiony do archwium.
1-30 z 67
poprzednia |

« 

Życie, praca, nauka

»

Pomoc językowa