kto chce poznac ludzi z całego świata

Temat przeniesiony do archwium.
Witam :-)
Kto chce poznac ludzi z całego świata i chatować z nimi lub emailować polecam stronke : www.friendsabroad.com - wystarczy załozyc tam swoje konto (bezpłatnie) i juz można szukać sobie kompanów :-)
Ja osobiście tez mam tam konto na nicka jak wyżej, a poznałam sporo fajnych ludzi z Francji, Hiszpanii, Włoch, Belgii, Algierii, Maroka, Meksyku, Kataru itd. Wcale nie trzeba znać super języka obcego, a koresponując mozna jeszcze się podszkolić ;-)
Oczywiście ludzie są różni, tzn. tacy z którymi gada sie tylko raz i tacy, którzy dołączają do grona naszych znajomych na dłużej ...
Warto poznawać nowych ludzi, nowe kultury i obyczaje, to naprawdę ciekawe !

Pozdrawiam
Ola
DZIEKI ZA STRONKE JA rez moge podac fajny adres gdzie trzeba sie zapisac(tez bezplatnie) i mozesz nawizac kontakt z ludzmi z calego swiata i wspolnie uczyc sie jezyka.oto adres:www.mylanguageexchange.com
nie za ma co :-)
A twoja tez sobie z chęcią obejrze :-)
Super strona! Dziękuję za informacje. W ramach relaksu pograc mozna sobie w wisielca, skorzystać ze słownika:) poplotkować
która moja czy Ewwy ?
stefa60 w wrazie czego to tu znajdziesz mie
http://www.wloski.ang.pl/ksiega_zyczen_i_zazalen_do_inf_16107.html
P)
Sprawdziłam Ewwy:) Twojej strony nie udalo mi sie otworzyc:(
a mi sie udało za 2-gim razem i ta strona na wygląda tak ciekawie jak ta moja (wcale się nie chwalę, chociaz na tej Friendsabroad mają czasami probleme z serwerem :(

Pozdro
Ola
Moja ulubiona strona juz działa (tzn. www.friendsabroad.com) a ostatnio nie działała, bo zmieniali sztaę graficzną. Teraz jest wersja beta, chodzi bez problemu, własnie się zalogowałam - działa cacy.

Pozdrawiam
Oleszka
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia

Zostaw uwagę