witam wszystkich! znacie może jakieś stronki włoskich serwerów, na których tworzymy swoje profile ze zdjęciami? Taki włoski odpowiednik fotka.pl itp ... jeżeli znacie, wpisujcie się śmiało
pozdrawiam =)
a jests kobieta czy mezczyzna ja mieszkam w Tortonie wiec nie daleko i czasami brakuje mi kolezanki..co do fotek to na mns mozesz zalozyc sobie swoj profil
alarudi
15 gru 2006
Witam...od jakiegoś czasu też usilnie szukam takiej stronki typu fotka.pl...proszę napisz mi pełny adres...pozdrawiam i z góry dziękuję :]
MARTINADULI
15 gru 2006
witam!
Z tego co wiem duzo ludzi zamieszcza swoje zdjecia na www.meetic.it tam podobno dla dziewczyn jest wszystko za darmo.jak szukasz jakis znajomosci to to najlepszy sposob bo masa ludzi w tym jest.Te informacje mam od znajomych ale mysle ze sprawdzone.
pozdrawiam.
malgrado
15 gru 2006
www.etz.it ;)
betzy
15 gru 2006
sama nie korzystałam, ale wiem, że na libero.it też ludzie zamieszczają fotki
Agnese-Ninfa
15 gru 2006
na meetic jest za darmo dla dziewczyn? pierwsze slysze....
MARTINADULI
15 gru 2006
na sto procent na meetic bylo za darmo dla dziewczyn to sprawdzona info. moze sie teraz cos pozmienialo. wiem ze moje kolezanki nic a nic nie placily ale to bylo jakies 7 miesiecy temu wiec moze juz sie pozmienialo. nie chce nikogo wprowadzac w blad.!
zochaMK
18 gru 2006
no wlasnie nie jest za darmo... :( kto sie orientuje jak kupic ten abonament? z ta platnoscia karta to jakas dziwna sprawa, bo ciagle wyswietla, ze podano zly numer karty. juz na tysiac sposobow probowalam i nie da sie :( niech ktos pomoze