włoszczyzna na mp3

Temat przeniesiony do archwium.
1-30 z 36
poprzednia |
kilka starych i pięknych piosenek w mp3
Massimo di Cataldo - Come sei bella
Franco Califano - Napoli
Alice - Una notte speciale
Tony Dollara - Come prima
Scialple Scarlett - Pregherei
Paolo Mengoli - A chi
Mastrovito - Figlio del sud
/zapchane skrzynki niemile widziane tak jak jakieś "autografy" i "buziaczki"na których mało co sie mieści/
azzurro, ja poprosze "napoli" i "figlio del sud"
[email]
grazie:)
ja też poproszę wszystkie piosenki z listy :) dzięki! [email]
Mogłabym tez prosic o te piosenki:
Alice - Una notte speciale
Tony Dollara - Come prima
Scialple Scarlett - Pregherei
Paolo Mengoli - A chi

Moj mail [email]
Dziekuje.
poszły do wszystkich[agatkaf,wicia97,eklerek88] i pewnie dotarły
Witam,
rowniez poprosze o te piosenki jesli to mozliwe na maila [email]
grazie :)
ja tez poprosze [email]
czy rowniez mozna prosić te pioseneczki? molto_lieto.pl
Bardzo prosze:)Dziekuje Litwa, Vilnius [email]
[email]
Poproszę o przesłanie na skrzynkę: [email]
dzięki serdeczne:)
azzurro :) poprosze o pioseneczki :) z gory dziekuje! bacioni!!! [email]
wszystkim zainteresowanym właśnie wysłałem,gdzies cos mogło nie dolecieć - dostałem zwrotne maile,ze skrzynka przepełniona/na przyszłośc nalezy o to zadbać!/Wszak nie wysyłam po jednej piosence,a pojemność niektórych Waszych skrzynek to 10MB. "Bianko"oczywiście nie wysłałem-podany adres mailowy nie istnieje [zwróć uwagę jaki podałeś,-aś......ehhhh]
poprosze rowniez..jesli moge:)dziekuje.
oops.. oto mail [email] dziekuje
poleciało do Ciebie
caro azzurro - grazie:)
dziekuje za piosenki :)))
jczesc,
a poproszę o komplet:-)
[email]

dzieki

pozdr
SZUKAM SUPER UTWORU ALICE UNA NOTTA SPECIALE CZY MOZE MASZ GO JAK TAK TO MOZE BYS MI GO WYSLAL NA EMAIL [email]
masz racje utwór jest super,zaraz Tobie podeslę
JA też bardzo poproszę a zwłaszcza "Come sej bella" usłyszałam ją tylko raz w radio we Włoszech dawno temu i od tego czasu chodzi mi po głowie..
"africa007"raczej nie widze problemu,ale bez Twojego adresu mail bedzie to baaaardzo trudne wręcz niemożliwe.Zatem na ten czas "Come sei bella" zostaje u mnie.
azzurro ja też bardzo proszę o przesłanie mi piosenek na [email] z góry dziękuję
Slicznie Ci dziękuję azzurro!I polecam sie twojej pamięci na przyszłość.Pa,pa.
W takim razie [email] :) Pozdrawiam cieplutko!
czesc! przeszukalam caly internet i nie moge nigdzie dostac piosenki alice"una notte speciale" bylabym ci wdzieczna gdybys mi ja przesla. widze, ze duzo czasu minelo od czasu gdy temat byl na tapecie, ale nudze sie nadzieja, ze moze uda mi sie todostac dziekuje... [email]
proszeeee o je wszystkie:) chyba nie znam rzadnej albo po prostu nie kojarze tytulow xD grazie tante ;*;*;*
[email] :):)
witaj:) poproszę te piosenki na magda5822op.pl albo [email] z góry wielke dzięki!
Czesc bylbym bardzo wdzieczny za tlumaczenie Alice "Una notte speciale" chcialbym komus zrobic niespodzianke:) i jeszcze Adriano Celentano › Confessa ale to juz niespodzianka bedzie dla mnie:) jesli ktos moglby mi pomoc to bardzo prosze:) i z gory dziekuje... mail [email]
Temat przeniesiony do archwium.
1-30 z 36
poprzednia |

»

Pomoc językowa - tłumaczenia