>> włoskie fora o polsce i polakcach

Temat przeniesiony do archwium.
Czy ktoś może ma jakieś adresy włoskich stron , na których sa jakieś dyskusje na temat polski i polaków ;) , chetnie poczytałabym , jakiś czas temu Deelaylah pisała o tym co się o nas mówi na włoskich forach , czy mogłabyś Dee podać jakiegoś linka do tych stron ?

dziękuję :)
Sara, ja po prostu wpisalam w google np. "dell'est+forum" lub "polacche+forum" i tak znalazlam te, jakze glebokie, dyskusje... ;-) Jeden z takich watkow byl na forum www.alfemminile.it, tyle pamietam.
http://www.bodyweb.it/forums/archive/index.php/t-28364.html

no comment !
a najlepsze jest to ze wiekszosc panow opluwajacych dziewczeta z Europy wschodniej to wloskie zazdrosnice plci zenskiej:D
ojj jakie one sa zawistne...
dobry sposob na dowartosciowanie.sama znam jedna taka..ehhh
to forum tak troche przekartkowalam...
ale wiecie co sobie pomyslalam, ze gdyby tak powybierac lepsze fragmenty, przetlumaczyc i wkleic tutaj na fioletowa strone, to moze byloby pozniej mniej watkow o ganku? tylko ze przetlumaczonego tekstu to sie tu chyba niestety wkleic nie da;)
mudda jesteś w totalnym błedzie. moze wróć do szkoły
a wczymze sie mylę?oswiec mnie,mistrzu...
ja wlasciwie nadal w szkole siedze ...juz sobie 4 roczek studiuje
a co do wloszek to poznalam wiele na erazmusie,a wczesniej wymianie polsko-wloskiej.absolutnie nic do nich nie mam,niektore nawet sympatyczne,....chociaz. ale straszne zazdrosnice:P
dodam ze ta jedna to ex mojego faceta.
inf. a ty jakiej plci jestes?przepraszam ale jeszcze nie zdazylam sie zorientowac...
Mudda , inf. sam nie wie kim jest ... ;-)

P.S Zgadzam się ,że w większości to włoskie zazdrośnice ,chociaż nie wszystkie ,ale tacy ludzie są żałośni i nie warto sobie nimi głowy zawracać ;-)
SM chetnie cie zaskocze. Bez komentarza
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia

»

Pomoc językowa - tłumaczenia