Rafał Ziemkiewicz

Temat przeniesiony do archwium.
Megabestseller publicystyczny ostatnich dni:
"Michnikowszczyzna - zapis choroby".
Dostępny w wersji elektronicznej.
Genio, pewnie sie wkurzysz na mnie, ale muszę powiedzieć, co zaobserwowałam. Żyłam w tamtych trudnich czasach i żyję w teraz w 'wolności'. Kiedyś ludzie byli bardziej życzliwi dla siebie, pomagali sobie, rozmawiali normalnie ze sobą. Teraz każdy każdego odsądza od 'czci i wiary', a najchętniej każdy każdego wsadziłby do paki.Ja już w ogóle przestałam rozmawiać z dorosłymi, bo manipulowani przez media nie potrafią o niczym innym, tylko o polityce. Co się dzieje???
A Ziemkiewicza nie lubię. On za to co pisze bierze 'kasę', a my się za darmo kłócimy. I po co?
Pozdrawiam.
Witam, a dlaczego miałbym się na ciebie "wkurzać?
Każdy ma prawo do swojego punktu widzenia (często uwarunkowanego zresztą teraźniejszym, czy wcześniejszym punktem siedzenia).
Moja oferta dotyczy przede wszystkim osób, ktore żyjąc na obczyźnie nie mają możliwości szybkiego dostępu do każdej pozycji książkowej. Nic ponad to.
genio, wrzuc mi to na [email] , prosze:)
wysłałem
Genio, moglbys mi tez podeslac? [email] z gory dziekuje pa pa
ja bym tez [email]
dziękuje bardzo
wysłane
grazie mille kochany i zyczliwy czlowieku :)
czy mogłabym i ja prosić o przesłanie Ziemkiewicza:)????mój adres [email] Z góry serdecznie dziękuję
... i tu masz rację, zwłaszcza jak siedzi się na styropianie 7 miesięcy 20 dni i 8 godzin. Uwierz mi, to jest dużo czasu na myślenie, obserwację i wyciągnięcie wniosków. A z poziomu 'piekła' jest lepszy widok. Dlatego wiem, co mówię.
Pozdrawiam.
genio mogę prosić o przesłanie na adres [email] z góry wielkie dzieki
wysłane
..Dlatego wiem, co mówię...

Tujaga, ty może wiesz, ale ja nie zdołałem wydedukować o co ci chodzi niestety.
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia

»

Pomoc językowa - tłumaczenia