la televisione italiana a Danzica

Temat przeniesiony do archwium.
Aiutatemi per favore... Czy ktoś z ludzi mieszkających w Gdańsku ma telewizję włoską? Ja mam kablówkę (UPC), z której wycofano RAIUNO i obiecałam im, jak olali moją prośbę o przywrócenie włoskiej tv, że przeniosę się do konkurencji.. ale nie mam namiarów na żadną konkurencję mającą w ofercie tv włoską, wie ktoś coś może na ten temat?? z góry dzięki!
ja wiem, ze na cyfrze + sa dostepne kanaly wloskie...rai uno, rai due, rai tre i kanaly mediaset. No i poza tym wiele innych wloskich kanalow.
Mam ten sam problem, mieszkam w Gdańsku, mam UPC a włoskiego programu ani jednego. Oferta w cyfrze jest bardzo nieciekawa w porównaniu do UPC, może jakiś zbiorowy protest, żeby przywrócili Rai Uno.. :)
Zakładając, że masz internet :) możesz wejść na stronę www.streamerone.it i ściągnąć program, opierający się na sieci P2P - > Streamer One. Dostepne są tam kanały takie jak: Rai Uno, w porywach Rai Due (dlaczego w porywach? Ano dlatego, że czasami zamieniają go na Rai Uno gorszej jakości) i chyba Canale 5 (tego nie jestem pewna). No i zostają też strony takie jak wwitv.com gdzie masz dużo kanałów ale raczej regionalnych.