Kto leci?

Temat przeniesiony do archwium.
Czy jest ktoś może na fioleciku, kto się wybiera do Italii a dokładniej do Treviso z Krakowa w dniu 17 lipca?!?!?!?
ja się wybieram ale z Warszawy 1 lipca.....
a o co konkretnie chodzi może pomogę?
Ja lecę 13 lipca z Krakowa ,lecz do Turynu
hej ja lece do treviso 9 sierpnia z krakowa.teraz wlasnie szukam jak sie z tego lotniska wydostac.moze ty sie orientujesz w polaczeniach kolejowych?w razie czego oto moj nr [gg]
No hej, nie orientuję się jak się wydostać z lotniska, ale podejrzewam,że napewno chodzi jakiś bus z aeroporto do TV.Lecę tą trasą po raz pierwszy, więc brak mi doświadczenia. Wcześniej latałam na trasie Warszawa - Bologna. W każdym razie ze znajomością języka, myślę, że nie będzie problemu z poradzeniem sobie.
I dam znać jak dolecę - czyli za 10 dni zdobędę doświadczenie i Cię poinformuję co i jak!
POzdr.,
Agi
ok to 3mam kciuki i zycze milej podrozy:))
Hej, na 'fioleciku' sie nie udzielam, zwykle tylko szukam informacji, ale moze sie przydam ;) Ja lece 13 lipca do Treviso, a stamtad samochodem do Lido Di Jesolo.

W Lido bede od 13 do 15 lipca, wracam tam znow 20 i bede do 23 lipca.
I zleciało.Ja juz jutro lece z Krakowa do Torino-może też ktoś z forum?
ja tez lece z turynu tyle ze w poniedzialek 16 milej podrozy pa
hej ponawiam swoja prosbe bo moj wyjazd zbliza sie wielkimi krokami a ja wciaz nie wiem jak sie wydostac z lotniska w treviso zeby dotrzec do venezia santa lucia.bede wdzieczna za odp:))pozdrawiam
Regina czemu nie wejdziesz na strone lotniska?Powinno byc napisane jak sie dostac i wydostac:-)
ide spojrzec i ja.
http://www.trevisoairport.it/page/tsf/servizi/trasporti/mezzipubblici/treni?m=4140211
DALL'AEROPORTO DI TREVISO FINO A VENEZIA :

- ATVO linea privata : Bus BLU diretto a Piazzale Roma - 55 minuti di tragitto - costo 4.50 Euro bagaglio incluso. Per maggiori informazioni : ATVO

http://www.atvo.it/airport.php?ld=euro_wing_mappa_destinazioni.ihtm&id=0&var=t
dziekuje ci bardzo-wczesniej jak szukalam nie natrafilam na ta stronke ani na ta korporacje..mam nadzieje ze ich autobusy sa oznakowane:))a nie orientujesz sie jak daleko jest ten piazzale roma od dworca ??
Oj coś słabo szukałaś;) Wystarczy, że wejdziesz na stronę lotniska w Treviso, już na pierwszej stronie masz odnośnik "trasporti", następnie klikasz "mezzi publici" i wszystko masz podane jak na dłoni;).Godziny odjazdów autobusów ATVO są skorelowane z przylotami samolotów. Jeśli przylatujesz o 14.55 to najbliższy autobus masz o 15.15. Postój autobusów jest zaraz przed głównym wejściem na lotnisko. Są oznakowane, a nawet jeśli będziesz miała jakiś problem zawsze można się kogoś zapytać.Dworzec Piazzale Roma oddalony jest mniej więcej 200m od Dworca S.Lucia.Pozdrawiam
narazie znalazlam,ze od Piazzale Roma do stacji Santa Lucia jest 10 minut na pieszo..trzeba przejsc prze Ponte degli Scalzi

ja wchodzilam na tamta stronke lotniska treviso z jakies 2 tyg temu i wtedy jak klikalam w link autobusow linki nie dzialaly ,[ewnie chodzilo o te busy ,a dzis po prostu zamiast wpierw sprawdzic na tamtej stronce napisalam od razu pozt.rzeczywiscie teraz jak wpisalam w google od razu mi sie wszystko otworzylo:))jakos mam nadzieje dotre tam a jak nie to sie zgubie hhhhih dzieki za pomoc
Jak masz jeszcze jakieś pytania, to pisz śmiało. Pozdrawiam
ja lece 6 sierpnnia z krakowa do Torino...
sporo osob sie do tego torino wybiera :P
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Życie, praca, nauka

»

Pomoc językowa - tłumaczenia