Wiem, że temat brzmi głupio i pomyślicie sobie, że jadę tam ... wiadomo po co, ale tak nie jest. Co najwyżej dam adres MSN, nic innego :P:)
Powiem jak jest. Mam 18 lat i jadę na obóz językowy do Włoch na 12 dni. Nie będę ukrywać, że Włosi są przystojni ale - popatrzeć i wymienić się MSN można ... Nic innego, nawet całowania - jestem nieśmiała i niezdolna do takich zachować - żałosne jest dla mnie podrywanie facetów na dyskotekach i wskakiwanie na kolana komu się da ... Ech, wiem, że ten post wygląda trochę głupio - jakbym go ktoś inny napisał- też bym tak pomyślała ...
Ale jednak, nie ważne z jakim zamiarem kobieta jedzie do Włoch, to jednak miło jest się podobać płci brzydkiej :P
Dlatego mam pytanie: Jakie dziewczyny lubią Włosi, i chodzi mi tu o wygląd.
Pewnie powieje tu znowu stereotypami, bo każdy ma inny gust, ale pytam o tą większość, nie o wszystkich, bo wiadomo jak jest ...
Słyszałam, że mają tam powodzenie blondynki ... ponoć grube (!)-koleżanka mówiła mi, że lubią pasztety (:-|), i że tam, lubią jasną karnację - nie tak jak u nas - same solarium ???
Mam do Was pytanie, po prostu jakie dziewczyny lubią Włosi (wygląd) ... chude/grube ... mówcie co wiecie :P
Wiem, że może plotę głupoty i za parę dni będę się z tego śmiać ale dzisiaj muszę wiedzieć i nie skreślajcie mnie za mój wiek :]
POZDRAWIAM :)