JAKIE DZIEWCZYNY LUBIą WłOSI?

Temat przeniesiony do archwium.
61-80 z 80
| następna
jaki zaszczyt :-)
wszystko zalezy od upodoban. Typ mojego chlopaka, wlocha to brunetka z ciemna karnacja i zielonymi oczami. ja mam tylko zielone oczy....
malwa123 z Polaków też się uśmiałem:
http://www.ovalbooks.com/xeno/Poles.html
tu nie ma sie z czego smiac inf ;-)
malwa123 moja dobra rada . Najlepiej nie czytaj tego co pisze. Ja to samo zrobiłem z Mała Fantazją i z Kocurem. Pozdrawiam i życzę większej pogody ducha)
inf. ale ja bardzo pogodna jestem, no i chyba domyslam sie co to za nicki ;-) pozdrawiam rowniez.
malwa123 to tylko świadczy o inteligencji że jesteś pogodną osobą. Pozdrawiam
Mam jedno pytanie .Coz takiego maja wlosi czego nie maja polacy.Widzialem polki ktore oddawaly sie marokinom myslac ,ze to wlosi.Zalosne.Znam wlochow z poludnia ciemniaki i zadufani.Zarabia 1200 ,samochod na raty,a 60 dzielac na 3 pisze slupki albo kalkulator.Fakt nie wszyscy 80 % jest taka.Polnoc troche inna.Ale marokinom tego nie moge zrozumiec.Oczywiscie bez urazy dla zakochanych.Milosc jest slepa.I prosze mnie nie wyzywac.Dzieki .Pozdrawiam z Parmy.
mastro lindo forse i to że sa przystojni)
czyli w tej twojej chorej hierarchii "marokini" sa na samym dole, potem Włosi z południa, a potem ci z północy?
a gdzie umieścisz Polaków? pod tymi twoimi marokinami???
lecz się człowieku...
a znasz sposób na poslkie dziewczyny?!nio chyba że jedziesz na "wyrywanie lachonów" ;)
agatkafe przepraszam za chlopaka
Owszem to prawda co napisała Majka że Włosi lubią cudzoziemki byle by wyglądała inaczej od ich dziewczyn, ale tak naprawdę też od gustu, bo np nie każdy lubi wysokie blondynki, włosi zazwyczaj mają po 175 a nie wszyscy lubią chudzielców więc tylko od danego gustu włocha!Mój pomimo iż jest b.wysoki wybrał mnie a mógł by miec także wysoką dziewczyne!Ale bardzie zawazył moj uśmiech i charakter a nie wielkość:)Aha i np. mój nie lubi kobiet z ogromnym biustem woli takie idealne 75B:)haha ale to każdy lubi to co lubi....
o gustach się nie dyskutuje;-))
Jak ostatnio spotykasz samych palantow i masz juz dosc, to pisz na [email] , bo szukam fajnej dziewczyny. hej
hej najlepsi sa ci co ci mowia ze jestes jedyna z ktora czatuja a w miedzy czasie codziennie pytaja sie jak masz na imie bo zapomnieli...zalosne
a wyglad tak jak sweetkate mowi ze wiadomo najbrdziej wpadaja w oko blondynki bo sa inne od wloszek, ale coraz czesciej slysze ze wola naturalne szatynki czy brunetki ale zeby chociaz oczy byly niebieskie i to juz jest jakas roznica poza tym tak w gruncie rzeczy to oni szukaja sensownych, madrze myslacych dziewczyn ale mam wrazenie ze czasami sie boja ze jestesmy w jakims stopniu inteligentniejsze od nich?nie wiem, ale prosze Cie nie zachwycaj sie zbytnio jezeli kazdy napotkany na drodze Wloch powie Ci ze jestes piekna i wogole owszem pewnie powie prawde ale oni naduzywaja tych slodkich slow bo wiedza ze lubimy tego sluchac ale nie trzeba kazdemu wierzyc ps badz ostrozna bo moga nie wiedziec ze jak na swoje 18 lat jestes madra osobka i moga chciec to wykorzystac, no a poza tym to baw sie dobrze i korzystaj z tych pieknych widokow i tej aury ktora tworza te miejsca...
Właśnie tak Kate i dzięki za poparcie taj samo jak u nas i włosi widzę że każdy ma swój typ kobiety..i wcale nie jest powiedziane ze chodzi o same polki..myśle że koleżanka już wie co ją czeka i takie tam:))a tak przy okazji to życze miłego pobytu we włoszech i naprawde na miejscu dowiesz sie sama a pozniej może nam opowiesz jak oni odebrali ciebie i ty ich:))pzdr
jest juz taki temat pt"Jak poderwac Włocha będac niewysoka blondynką".A jak podrywasz polskich chłopaków?jesli jestem kumata to sadze,ze kazdego faceta podrywa sie tak samo.
hm, ja jestem wysoką, chudą blondynką i byłam w zeszłym roku we Włoszech z siostrą, niską i zaokrągloną brunetką.Muszę powiedzieć, że to ona miała większe wzięcie, chociaż może to dlatego, że towarzystwo, z którym się zadawałyśmy wiedziało, że jestem zajęta. Ogólnie mówiąc, tak jak już Ci to dużo osób pisało, wszystko zależy od indywidualnego gustu osoby. Pamiętaj tylko, żeby uważać na "wylewność" niektórych Włochów(co już wcześniej zostało napisane), bo niektórym z nich zależy jedynie na zabraniu Cię jednorazowo na spacerek do parku lub na plażę, a chyba nie o to Ci chodzi. Ja sugeruję żebyś w wyborze włoskich przyjaciół kierowała się charakterem, a nie wyglądem i tego samego oczekiwała od nich :) Pozdrawiam
Temat przeniesiony do archwium.
61-80 z 80
| następna

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia

»

Pomoc językowa - tłumaczenia