znajomych na messenger

Temat przeniesiony do archwium.
Hej szukam znajomych z którymi mog porozmawiać po włosku na messenger.

mój nick: martinopolacco

pozdrawiam
Przepraszam, że się "wcinam" w temat, ale może tu ktoś wyjasni mi czym się różni messenger od skypa?
to sa 2 rozne programy, skype to skype a messenger to msn...
ale który jest wygodniejszy?
Moim zdaniem skype jest lepszy ze wzgledu na jakosc rozmowy,lepiej slychac.Bardziej rozbudowany i funkcjonalny jest msn.Sciągnij sobie jeden i drugi;)
ja tez mam oba, jesli chodzi o rozmowe wole na skypie zarowno na kamerce, na skypie nie znosze pisac, wiec jesli nie jestem na telefonie pisze na msnie:)
skype mam, ale się zaczęłam zastanawiać nad tym messengerem, bo coraz częściej o nim słyszę... :-)
no warto miec bo uzywaja go wszyscy w Europie, jest tak powszechny jak w Polsce GG.
hello! przypominam o temacie forum. Napisze ktoś do mnie?
a mi sie przed chwilą przydarzyła akcja!!jakiś haker czy kto musiał sie podpiać pode mnie na msn....rozmawiałam sobie ze znajomym kiedy nagle widze ze z mojego adresu wychodza odpowiedzi wcale nie pisane przeze mnie.jakbym miala schize...w pewnym momencie "kłóciłam się sama ze sobą"!!domyślam sie kto to zrobil ale nie jestem pewna na 100%.a niby msn ma takie dobre zabezpieczenia.... guzik nic nie jest niedoprzejscia
Dobre? Msn jest otwartą bramą dla każdego hakera,nawet tego początkującego.Dlatego wiele osób ,których informatyczna wiedza nie ogranicza się tylko do obslugiwania klawiatury i myszki nie instaluje tego komunikatora.
jakiegos komunikatora trzeba uzywac.....zeby kontakt miec ze swiatem....
Skype jest znacznie bezpieczniejszy na tym powinno się poprzestać (mówi to osoba,która 'pochowała' już dwa twarde dyski i to 'dzięki' msn -między innymi ) ;))
regina_delle_farfalle ten jest praktycznie nie do sforsowania chociaż brzydki i masz kontakt z całym światem
http://www.miranda-im.pl/
Wg mnie i skype i msn jest ok bo i tu i tu można poznać dużo ludzi!!!no i można używać kamerki i mikrofona:)
rahma wszystko co jest znane jest łatwe do sforsowania )
ja od ponad 7 lat uzywam messengera - od pocztaku dosc wyraznie sie zmienil, mozna prowadzic rozmowe telefoniczna, uzywac kamerki albo oba rownoczesnie wtedy osobe z ktora gadasz masz na caly ekran. Osobiscie Skype nie lubie, ale kazdy ma inny gust.
Messenger jest si:)Ja tam poznałam dużo ludzi z całego świata i w dodatku można założyć swojego bloga z fotkami itd więc naprawdę polecam!!!
dokładnie!!!ja msn nie zamienie na nic innego!!skypa mam ale nie lubie bo mnie tam tylko jacys napaleni algierczycy i inne podobne nacje napastuja to jestem zawsze niepodlaczona:DDD
a przez mesangera mogę też gadać tak sobie mówiąć?
(płace coś za to?)
nic nie płacisz
super
A wie ktoś może jak to jest możliwe "impossibile chiamare" Nie mogę dzwonić.
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa

»

Pomoc językowa - tłumaczenia