sklep polski

Temat przeniesiony do archwium.
Mieszkam w Milano od 2 lat i czy ktos moze wie czy jest tutaj sklep polski moje kumpele mieszkajà w Rzymie i mogàkupic tam polskie jedzenie.
sklepu polskiego w Mediolanie NIET.Sa rosyjskie,w ktorych mozna kupic np.przepyszne ogorki kiszone .
dzieki a gdzie znajduje sie ten sklep?
np.ISOLA SOVIETIKA
Via Broggi, 15 20129 Milano ingresso da via G. B. Morgagni tel. [tel]
Aperto dal lunedì al venerdì dalle 9.00 alle 20.00, sabato dalle 8.00 alle 21.00. Negozio di prodotti tipici russi: souvenir, prodotti alimentari e generi vari. Sconto del 10% su tutti gli acquisti

nigdy nie bylam w tego typu sklepach ale wiem,ze produkty spoz.sa podobne do naszych...a jezeli nie,to jest Lidl-bylo juz troche pisane na forum jak zdobyc zywnosc polska we Wloszech..
sklep ukrainski "kalinka"
via Boscovich, 40
tel [tel]
dziekujé bardzo.
Ja natomiast znalazlam i juz wyprobowalam ta strone: www.hipernet24.pl.
Jest to stronka warszawskiego Leclerc'a.
Wysylaja nawet ogorki kiszone.
a jakie sa ceny
Ceny jak w kazdym polskim supermarkecie dochodzi tylko doplata za dostawe, czyli 83 zl. Cena ta wzrasta wraz z kilogramami.
a ile czekalas na dostawe?
Tak na marginesie to robie tam zakupy jak juz nachodzi mnie kryzys i konicznie musze zjesc cos polskiego.
Na dostawe czeka sie ok 3-5 dni.
Dlatego mozna zamowic tam tylko produkty, ktore nie popsuja sie w trakcie wysylki.
Ja zamawiam np przyprawy, soki dla syna, sosy, ciastka itd...
A czy ktoś orientuje się czy jest też jakiś sklep z polska żywnością w okolicach Ravenny bądź Rimini?
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia

»

Szkoły językowe

Zostaw uwagę