zwariuje

Temat przeniesiony do archwium.
1-30 z 40
poprzednia |
zaraz oszaleje juz mam dosc zycia na odleglosc tesknie...........kto mi pomoze zakochalam sie i juz nie moge wytrzymac tej odleglosci....dlaczego jest tak bezsensu ze zakochujemy sie a potem jest taka odleglosc , a dodam iz nie moge byc narazie przy moim wybrancu bo mam tu obowiazki ....kto mi doradzi???
Po pierwsze nie zmieniaj nicka . Mam pytanie czy za czym poznałaś swoją miłość interesowałaś się kulturą i językiem włoskim?
nie rozumiem dlaczego mam nie zmieniac linka?
no wlasnie,czy zmieniajac nicka po to zeby pisac takie wiadomosci, ktos szykuje kolejna prowokacje?
zmienilam nic bo tamten do faceta pasowal a po za tym jakie ma to znaczenie...nic bezsensu
a nowy nick tez chyba bardziej pasuje do osobnika plci meskiej niz zenskiej?
il lago bo na tym forum zdarzają się często dziwne prowokacje
juz lepiej byc jeziorem niz facetem no ale nie wazne.........
ok...rozumiem........pewnie ze zanim poznalam swojego faceta znalam kulture wloska...a dlaczego pytasz?
Witam, co palicie?:)
no coz, jesli tak kochasz i on tez, to ktores z was musi cos poswiecic dla tej milosci i wybrac to co wazniejsze,pozdrawiam
il lago, no tak ale języka nie znasz więc komunikujesz się z nim językiem ciała ?
lepiej być jeziorem?
witam wszystkich serdecznie, inf2, genio
czy inf2 to inf?
miłego wieczoru
chiara_io zgadza się
:) pozdrawiam inf
a tak na marginesie, czy znakomita większość słów jakoś tam związanych z akwatyczną metaforyką jest rodzaju męskiego we włoskim?
tak mnie jakoś teraz naszło...
jezykiem ciała:) fajnie napisane....tak bym sie z nim pewnie porozumiewala gdyby był obok mnie :)...jak w kazdym zwiazku...., rozmawiam z nim po angielsku i po włosku....
inf.2 witam, mam ogromna prosbe,kiedys wysylales mi gramatyke i klucz do niej,ale ten klucz mi sie niechce sciagnac, jakis blad wyskakuje,moglabym prosic cie jeszcze raz o przeslanie?
no wlasnie...nic :( ale chyba zaczniemy :)
Witaj chiara_io, kupe lat. Pisz co slychac u ciebie. Jak sie urządziłaś.
il lago a byłaś kiedykolwiek dłużej niż 3 miesiące we Włoszech ?
azuka24 z tego co wiem to dziewczyny go umieściły w chomiku
chiara_io dawno już Cię nie było na tym forum
niz 3nie ale ok 2 tak, ale ciagle te pytania? za to moj wybranek w pl byl tu ponad 3 miesiace
Cinquantatre :))) co za niespodzianka! Cieszę się, że Cię widzę na forum. U mnie wszystko dobrze, uśmiech, czego i Tobie życzę. Przyglądam się fioletowej stronce, przez moment miałam wrażenie, że dominują nowi użytkownicy. Tylko kilka nicków kojarzę ;) 53, genio, inf, bocconcino... Pozdrawiam gorąco.
tak i tez jest z jakims bledem,bo juz probowalam :(
ano dawno :)
Czy ten post to kolejna odmiana niewyczerpanego (niewyczerpalnego?) tematu? Pewnie tak. Idę poklikać, wszystkiego dobrego.
azuka24 podesłałem ci ją w innej wersji
il lago to życze powodzenia
thx
ok dziekuje slicznie,juz sprawdzam :)
Temat przeniesiony do archwium.
1-30 z 40
poprzednia |

« 

Życie, praca, nauka