Czas powrotów

Temat przeniesiony do archwium.
Zamiast czytac kolejne wpisy o zamiarze opuszczenia fioletki jak milo byloby witać powracających :-D Co o tym myślicie?Czy już nie dość tego bunciku?
poprosze o oklaski...na razie wrocilam...a jutro sie zobaczy
Kasia, właśnie zauważyłam Twój powrót... ale teraz musimy zadbać o porządek na fiolecie! Bo coraz więcej śmieci się tu robi.. no i o czym można było podyskutować, o tym się podyskutowało.. zadbajmy o coś ciekawego!
Zauważyłam,dziś rano była też Trish i AgatkaF,taaaaki miałam uśmiech :-DDDDD Wreszcie!!Już pora :-)))
ostatnio jest trochę lepiej, jakby mniej idiotycznych tematów
wiesz,staralysmy sie z dziewczynami ,naprawde...ale skoro sam admin ma w nosie porzadek na wlasnym forum,no to wybacz,ale .....
witaj Kasiu...znasz to:nieobecni nie maja racji.Wiec mowisz ze odpoczelas,zrelaksowalas sie ...itp itd
Ale z tego co wiem, inf. planuje odejść ;> !!!!!!!
coz, admin ma nas w nosie? mysle ,ze tu jest prowadzony jakis eksperyment,sprawdzaja kto wymiekka
tak,byly,widzialam...
Wpadłem na chwilkę, cześć, co się tu dzieje?
myslisz?eksperyment?
a che scopo?
tak,Stokrotko,mozna powiedziec,ze odpoczelam:)
Wiesz, Genio, teraz to nikt nie wie co się tutaj dzieje. Po prostu.. COS się dzieje, ale CO nikt nie jest w stanie powiedzieć
Jesienne przesilenie,od czasu do czasu katar,ktoś grypsko przywlecze..Choroby wieku dziecięcego chyba juz za nami (pozdrawioam Cyprianka)Proponuję dobrego grzańca
Czesc ;) Aaaaaa, ide jednak spac ;)
a ja narazie to wrocilamz imprezy...jutro tez sie zobaczy.,jeśććććććććććć
martushiu, sezon grzancowy zostal z magiÄ… oficjalnie otwarty w niedziele!
cin cin!!!
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia

»

Pomoc językowa - tłumaczenia