Do Admina

Temat przeniesiony do archwium.
Dlaczego został wykasowany mój post o niebezpieczeństwach obchodzenia się z różnego rodzaju fajerwerkami w okresie Nowego Roku? To we Włoszech corocznie duży problem.
Czyżby znowu pretorianka miała nocną zmianę? Nie widzę innego powodu. Pozdrawiam.
Przepraszam, że się narzucam, chciałbym tylko nadmienić, że zgodnie z literą prawa podpisanego niedawno Traktatu Reformującego, zabroniona jest jakakolwiek forma dyskryminacji. Wykasowanie mojego postu jest z pewnością formą takiej dyskryminacji, ponawiam więc pytanie, dlaczego został on wykasowany?
geniu to jeszcze raz napisz posta,moze admin sie pomylil i wykasowal przez przypadek :
Jeżeli Admin się pomylił, niech o tym powie, ja ze swej strony nie chcę po raz drugi rozpoczynać tego samego wątku, nie znając powodów jego wykasowania, wrodzony takt i ta, jak to się k.....wa nazywa, aha, właśnie...wrodzona kultura, nie pozwala mi na natrętne zachowania. Myślę jednak, że otrzymam w końcu odpowiedź, wystarczy, że ten wątek(albo następny, jak bedzie trzeba)wystarczająco długo będzie na pierwszym miejscu listy przebojów.
Pozdrawiam ufny w mądrość Zarządzającego...
Puk, puk, puk, jest tam kto?
"Czyżby znowu pretorianka miała nocną zmianę?"
Jeśli można...
Zdradzisz mi o kogo chodzi?
Niedawno napisałem post w nocy i jestem ciekaw kto próbował przy nim majstrować.
Oj nie korsarzu, nie chcę. To jest złośliwość z mojej strony z tą pretorianką, ale jestem pewien, że nie miała ona nic wspólnego z twoim postem.:)
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia