jaki jest facet z sycyli

Temat przeniesiony do archwium.
1-30 z 44
poprzednia |
Mam wlocha z sycyli i ciekawa jestem cz sa polski ktore maja tez z sycylii i jakie tam zarobki sa standardowe chce mnie wziasc i wesela chce i ja sie zastanawiam.piszcie pomocy.Zastanawiam sie jacy oni sa
o mój Boże....
w sumie to mam ten sam problem (a może i szczęście)... Ale co konkretniej Cię interesuje???
bolognese_bolognese, co się dziwujesz Gallo Iitaliano nie próżnuje ?
Jak juz tam pojedziesz to wez slownik koniecznie zebys polskiej mowy nie zapomniala. A jesli to "Gallo Italiano" to cie utrzyma. Spokojnie. Co sie praca przejmujesz?
Masz faceta z Sycylii i nie wiesz jaki on jest? A wiesz chociaz jak on wyglada w realu? Bo czteria hmmm... Nie zawsze prawde ci powie...
Bellaragazza polacca, pochwalisz się w której minucie waszej znajomości chciał już się oświadczyć?
nie dziwuję się.... gallismo italiano mi spaventa ;) ecco
a moze on jeszcze nie wie,ze sie chce zenic?
jeszcze wierzycie, ze ten wpis to nie sciema?:)
L>S wierzę bo znam bardziej absurdalne historie z Włoch ]
bella ragazza....włoch na faceta to ciężka sprawa, ale południowy włoch to un disatsro..ja z miałam takiego 2 lata, skończyło się jest mi przykro bo to był piękny związek...nie chcę generalizować ale sycyljczyk to ponoc najgorzez co cię moze spotkać ;-) matka która bedzie wazniejsza od ciebie, amici zawsze i wszędzie, kobiety wino i śpiew!mogłabym jeszcze tak długo długo....bella jak już włocha to z północy! na południu będziesz zaraiac jak w polsce, albo nawet słabiej, a gdzie tu praca...chyba ze masz dooooobre znajomości...zycze powodzenia...najpierw pojedź na trcohe przekonaj się sama a przekonasz się sama! Buona fortuna!
przepraszam za literówki, zapędziłam sie ;-) he he
thekasiu a ja bym powiedział że z Sardynii są najgorsi
znawca ;-D
a jaki jest facet ze śląska? bo też się waham =)
A jaka jest Moniczka-hee? No no kto wie kto wie? Kto powie bo ja nie -wiem...
To prawda, nie ma gorszej zarazy :D
chłopak śląski:
szeroki w biodrach, w ramionach wąski ;-D
(chodziło mi o Sardyńczyków). Niech nikt na mnie nie napada, bo napewno są wyjątki, ale ja ich nie znam.
A rozumek mały.D
bolognese_bolognese zobacz jakie mają upodobania i jeszcze potrafią zwieść dziewczynę że się z nią ożenią :

http://www.wloski.ang.pl/Czy_ja_to_dobrze_rozumiem_24704.html
PiotrP9 mi to wygląda na głos zza grobu ;-D
biedna studentessa ma koszmary ;-D
bolognese_bolognese to jej mąż Osvaldo ma takie upodobania. Chociaż już ja intuicja ostrzegała z kim ma do czynienia:
http://www.wloski.ang.pl/Pytanie_do_bardziej_doswiadczonych_20881.html
troszkę...absurdalna ta sytuacja. Swoją drogą- szkoda dziewczyny.
jacy są Włosi na Sycylii? hmm...jeśli nie masz co do niego pewności, to niech on chociaż na tydzień przyjedzie do Polski, pobędzie z Tobą, później tydzień na Sycylii, taki okres karencyjny, zawsze to jakaś koncepcja, a czy mniej czy bardziej słuszna...
L>S,nawet jak to ściema to przynajmniej rozrusza to umierajace śmiercia naturalna forum.jeszcze tak nudno nie było.A tak sie zaczęło robic od czasu gdy trzeba było sie zalogowac
Droga thekasiu jak bardzo musze sie z toba nie zgodzić, sycylijczycy sa wspaniali, dlugo by wymieniac ich zalety, moze po prostu trafilas na tego nie wlasciwego, a co do bellaraggazza to chyba cos tu jest nie tak, widzialas go przynajmniej i widze ze bardziej interesuja cia zarobki sycylii niz on sam, katastrofa:(
jaki jest facet z Sycyli?dobre sobie... a taki wali po ryju Polke ..u slow Polka jest jednoznaczne dal niego ze slowem 'kurwa'..sami zobaczcie tu: http://www.wloski.ang.pl/list_39829.html
....a slowo Polka jest jednoznaczne dla niego ....
Temat przeniesiony do archwium.
1-30 z 44
poprzednia |

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia

»

Pomoc językowa - tłumaczenia