nienawidze rozstań

Temat przeniesiony do archwium.
31-45 z 45
| następna
mam ze 3 czarodziejskie przepisy jak sprawic by facet pozostal ci wiernym, jesli musicie sie rozstac na jakis czas..wpisze w wolnej chwili..ale juz teraz gwarantuje ze dziala..../np zamiana waszych kluczy od domu..podmianka w ostatniej chwili..:D/
Tiula, takich rzeczy mozesz sie dowiedziec od mezczyzn. Nie od tego, z ktorym jestes oczywiscie. Wiesz co odpowiadaja? Np. bylbym glupi gdybym nie skorzystal z okazji. A o okazje nietrudno. Szczegolnie, kiedy pobyt jest dlugi.
Tak wiem, i dlatego dobrze by było, gdyby się facet wypowiedział, najlepiej taki, który w takiej sytuacji był...
Linn... jeśli facet byłby zakochany to by okazji raczej nie wykorzystywał! Czekał by... Podobno najwięcej przyjemności czerpie się z oczekiwania... ;)
Nie rozumiem o co chodzi z zamianą kluczy... zawsze może/gą isć do hotelu.. Czekam na te sposoby, ciekawa jestem :D
Teoretycznie masz racje, ale faceci nie musza widziec wszystkiego jak my. My z kolei nie mozemy oczekiwac, ze beda myslec jak kobiety. Dla nich zdrada fizyczna to na ogol pol zdrady / jesli w ogole /. A zdrade kobiety przzywaja gorzej wlasnie dlatego, ze maja swiadomosc, iz w przypadku kobiety jest tez cos wiecej / czesto, nie zawsze /.
Jak to pół zdrady..? A ta druga połowa to co..?
Jak to pół zdrady..? A ta druga połowa to co..?
hmm pol zdrady - ciekawe okreslenie
no ja jestem po tej samej stronie-chcialam powiedziec

a tak wogole jezeli chodzi o mnie to ja tak sobie funkcjonuje od kwietnia 2007 kiedy moj chlopak wyjechal. A jezeli o spotkania to... no coz to nie bylo kilka tygodni ale miesiecy i nadal tak ciagniemy, zreszta ponoć dziwny z nas przypadek :D
Pol zdrady to moje okreslenie / zdrada mala wazna /: facet powiedzialby, ze zdrada fizyczna to zadna zdrada. Porozmawiajcie kiedys z przyjaciolmi na ten temat. Mozna sie dowiedziec ciekawych rzeczy.
No ale jak można zdradzić inaczej niż fizycznie..? Według mnie nie można ;]
a moznaaaaaa..... slyszalas o cybersexie???....a slyszalas:..zgrzeszylem mysla mowa i uczynkiem....????
No właśnie! Zdrada albo miała miejsce albo nie, koniec! Nie ma czegoś takiego jak pól zdrady! Niektórzy co prawda twierdzą, że małe bara bara na delegacji, na wakacjach, po pijaku itp. to nie zdrada, ale...
Istnieje też coś takiego jak zdrada psychiczna, oczywiście ale ona akurat jest nie do wykrycia i zdarza się większości z nas, tzn. fantazjowanie o kimś innym niż partner/partnerka lub wyobrażanie sobie kogoś innego kochająć się ze swoim partnerem/partnerką (choć w tym przypadku chyba świadczy to, że związek dogorywa). O ile nad zdradą psychiczną nie zawsze można zapanować, myśli i obrazy same się nasuwają to możemy kontrolować swoj popęd i zapobiec zdradzie fizycznej, jeśli zalkeży nam na partnerze.
No i oczywiscie faceci musza z urzedu miec takie zdanie jak Ty. Oni uwazaja inaczej. Jak mozna sie porozumiec z tzw. plcia przeciwna, jesli jest sie przekonanym, ze mysli tak jak my? Nie badzcie dziecmi.
>>>>>fantazjowanie o kimś innym niż partner/partnerka lub wyobrażanie sobie kogoś innego kochająć się ze swoim partnerem/partnerką (choć w tym przypadku chyba świadczy to, że związek dogorywa
Temat przeniesiony do archwium.
31-45 z 45
| następna

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia

»

Kultura i obyczaje

Zostaw uwagę