Homoseksualiści sprofanowali szopkę w parlamencie

Temat przeniesiony do archwium.
1-30 z 46
poprzednia |
Włoscy radykałowie wstawili do szopki w parlamencie cztery figurki "homoseksualistów". Ta prowokacja miała związek z wizytą we włoskim parlamencie kardynała Camillo Ruiniego, przewodniczącego Episkopatu Włoch i wikariusza Ojca Świętego dla diecezji rzymskiej. Podrzucone figurki miały postać lalek dla dzieci - dwie lalki Barbie trzymały napis z żądaniem wprowadzenia homoseksualnych "małżeństw" "jak w Hiszpanii Zapatero". Tego samego domagały się dwie figurki Kenów. Obie pary znalazły się w towarzystwie pastuszków, wołu, osiołka i Świętej Rodziny w szopce w izbie deputowanych. Ustawiło je tam ukradkiem dwoje deputowanych partii radykalnej.
Nienawiść do wszystkiego, co katolickie - oto program i chleb powszedni włoskich "radykałów".
Zboczeńcy, świnie, zwierzęta.
Ciekawe, czy teraz "autorytety moralne" będą bronić katolików? Potwierdza się to, co mówię od dawna:ekspansja lewactwa i zła.
weszlam na forum i co drugi temat jest o gejach...jest tego jakis powod?
Pleni się zboczenie i już. Są coraz bardziej agresywni i natrętni, wnet przed szopką trzeba będzie straż trzymać.
suppi nie podobają mi się zachowania radykałów i tyle
zapraszam w takim razie do komentowania, bo samo wklejanie nie powie nam co o tym sadzisz:]
Jesli to była szopka, w której rzekomo narodzil sie Pan Jezus, to uwazam, że to uraża wiernych w Kosciól i nie powinno mieć miejsca w parlamencie. Takie "szopki" jeśli już, to homoseksualiści powinni sobie ustawić w swoim zaciszu domowym i rozkoszować sie swoja innością wsród sobie podobych.
Szopka, jako taka, nawet będąc ustawiona w parlamencie, nie obraża uczuć wiernych(oni o tym najlepiej wiedzą, w końcu to katolicy ją tam ustawili).
Profanacją i obrazą uczuć religijnych natomiast jest to, co zrobili ci ludzie.
ja uważam że powinny być legalizowane związki homoseksualne... wszyscy byliby szczęśliwi i nie było by żadnych cyrków...
byłoby*
andzik_89 głupoty wypisujesz.
http://www.pismo.niebieskalinia.pl/index.php?id=149
andzik_89 mam odmienne zdanie . Dla mnie poważnym argumentem aby nie legalizować takich związków są badania które są opisane w linku
to się naczytałam... heh... Nie wiemy co oni czują, kochają osobę tej samej płci, nie wiemy jak to jest bo nigdy tego nie doznaliśmy... my jesteśmy "normalni", być może to jest szczęście... Ale te osoby rodzą się jako geje czy lesbijki, to nie od nich zależy, to już jest w środku nich... Nie można stać się gejem czy les tak z dnia na dzień... Powinniśmy patrzeć na uczucia tej osoby, wnętrze (to co z tego że homo, to może być naprawdę cudowna osoba)... Ja osobiście znam jednego geja i niczym się nie różni... A przemoc?? Była, jest i będzie, WSZĘDZIE.. u homo i u hetero... Ja mam wielki szacunek dla tych ludzi...
Andziku, szacunek mam i ja, ale to nie znaczy, że tym samym należy im powierzać dzieci do adopcji. To tak, jakby świadkom Jehowy oddać do adopcji dziecko, które musi mieć przetaczaną krew.

Przykład może trochę drastyczny, ale chyba zrozumiały.
andziku... jak ładnie to brzmi... :) no dobra, tu masz rację nie należy im
powierzać dzieci (co tu dyskutować, wiadomo dlaczego), ale powinni mieć też prawa np. legalizacji związku... Nie powini być dyskryminowani... Taki gej nie powinien dostawać w twarz, z powodu jego orientacji seksualnej...
Jestem za legalizacją związków, które pozwoliły by im zarządzać wspólnym majątkiem, czyli konkubinat, ale przeciw ślubom cywilnym, które dają im prawa i nakładają obowiązki takie, jak RODZINIE......Andziku:)
Każdemu należy sie szacunek. Wszystko co żyje, oddycha wymaga szacunku, ale zdecydowania potepienia jest godne postępowanie tych istot, które narażaja inne istoty na krzywde.
Jeśli np. pijak prowadzi autobus, to jest już zbrodnia.
Jeśli pedofil chce zaadoptować dziecko, to też niedopuszczalne.
Jesli homo chce splodzić dziecko, to to dziecko też bedzie skrzywdzone.
Można wymieniać mnóstwo przykladów.
Moim zdaniem nie można przyklaskiwać nienormalnościom.
Pijak nich pije lub sie leczy. Pedofila powinno sie izolować od dzieci, a homo nie powinni mieć dzieci. Homo moim zdaniem powinni być tylko i wyłacznie tolerowani/e.
Już miałem brać oddech, żeby przelać na ekran swój sprzeciw w stosunku do tego, co piszesz Cinquantatre a tu, masz ci los, pełna zgoda>:))
genio/eugenio... już Cię lubię :D hehe ok wygrałeś... ale czy nie można wnieść jakiejś ustawy (czy coś takiego) dla homo... i zaznaczyć w niej zgodę na legalizację związku lecz zakaz posiadania dzieci... etc.

cinquantare... o dzieciach to już wyjaśnione, też jestem przeciw... :) mądrze napisane...
homo nawet tolerowani nie są... :( przykre...
Można, pewnie, że można. Niestety Europa zmierza nieuchronnie w kierunku, w którym zakazuje się dzieciom używania słów "tata" i "mama" a więc odwrotnym.

To się nazywa relatywizm moralny. Nie istnieje nic świętego, w rozumieniu niezbywalnego, fundamentalnego. W takim systemie, dobrym i normalnym staje się to, co zostanie demokratycznie przegłosowane a więc praktycznie każde, niewyobrażalne nawet (W TYM MOMENCIE), zło.
Nie jest tolerowane ich zachowanie. Zapewniam cię, że gdyby grupa heteroseksualnych onanistów zechciała organizować parady, demonstrując swoje spojrzenie na świat, zaczęłoby się to również spotykać z protestami.
andzik_89 ale ja nie napisałem że ich nie toleruję. Jestem przeciwnikiem małżeństw homo i adopcji dzieci
heh... nic już się na to nie poradzi... nigdy nie będzie idealnie... zawsze coś musi być... dziękuję za interesującą rozmowę... ja już musze lecieć, może porozmawiamy innym razem :) thx pzdr
cześć:)
Na jakiej podstawie twierdzisz, że nie sa tolerowani?
Jesli dlatego, ze na ich temat jest dużo dowcipow, to mnie nie przekonałaś. Jesli dlatego, że ktoś parsknal smiechem na widok jak sie obnoszą ze swoja orientacją, to też nie. Jeśli ktoś popatrzył na taka pare pogardliwym wzrokiem, lub rzucil jakąs delikatna uwage, to też nie przekonuje mnie. Czy poza tym sa gorzej traktowani?
To takie lewackie gadanie o nietolerowaniu homoseksualistów, nawet hotele specjalne mają. Za dwa lata ma być ich spęd w Polsce. Zamierzają więc wcześniej przysłać swoich przedstawicieli celem zbadania, które hotele się dla nich nadają(cokolwiek miałoby to znaczyć!!!).

Robiąc w ten sposób, sami się zamykają we własnych gettach.
Nie jest tolerowane ich zachowanie. Zapewniam cię, że gdyby grupa
>heteroseksualnych onanistów zechciała organizować parady, demonstrując
>swoje spojrzenie na świat, zaczęłoby się to również spotykać z
>protestami.

Nie są tolerowani ze względu na swoją orientację a nie zachowanie.To nie parady były pierwsze ale prześladowania osób o orientacji homoseksualnej.Całe szczęście pokolenie osób myślących jak ty powoli wymiera i z dużą dozą pewności można powiedzieć iż wkrótce wypowiedzi w twoim stylu tudzież innych osób o podobnej mentalności będzie można przeczytać jako ciekawostkę historyczną.
Temat przeniesiony do archwium.
1-30 z 46
poprzednia |