Prosze o pomoc w tlumaczeniu,pilne

Temat przeniesiony do archwium.
Bardzo,bardzo prosze o pomoc w przetlumaczeniu pilnej wiadomosci,ktora musze jeszcze dzis wyslac.

Tresc:
Jedyne bilety jakie sa jeszcze w sprzedazy na marzec to od 19-31 marca.Nie ma innych wolnych dat.Sprawdz,prosze ,czy to bedzie ci pasowalo i odpowiedz w miare szybko.Gdyby to nie pasowalo,to poszukam jeszcze w innym biurze ,moze cos znajde,ale raczej bedzie trudno.Pozdrawiam.
Jedyne bilety jakie sa jeszcze w sprzedazy na marzec to od 19-31 marca.Nie ma innych wolnych dat.Sprawdz,prosze ,czy to bedzie ci pasowalo i odpowiedz w miare szybko.Gdyby to nie pasowalo,to poszukam jeszcze w innym biurze ,moze cos znajde,ale raczej bedzie trudno.Pozdrawiam.

Gli unici biglietti che sono ancora in vendita per marzo sono dal 19 al 31 marzo. Non ci sono altre date disponibili. Controlla, per piacere, che questi siano convenienti per te e rispondimi appena possibile. Se non sono convenienti, vedrò anche in un'altra agenzia, forse troverò qualcosa, ma sarà piuttosto difficile. Saluti.
Bardzo dziekuje za tlumaczenie i prosze o wiecej(naprawde wazne!)
Prosze jakas dobra duszyczke o pomoc.

(tekst do tlumaczenia).
Odpisz mi ,czy ta data ci pasuje,lub podaj inna.Bede wtedy wiedziala co robic i jak zaplanowac miesiac,gdyz chce jeszcze pojechac do Madrytu do przyjaciol i musze wczesniej kupic bilety.Boje sie,ze potem nie bedzie.Jesli ci nie pasuje,to po prostu napisz,bede wiedziala co robic.
Bez tego ostatniego zdania.Wyszlo mi maslo- maslane.

PLISSSSSS!
Prosze o pomoc :)
rispondimi,se questa data ti va bene o pure dimmi qualle andrebbe meglio per te.cosi sapro come mi devo organizzare il mese perche volevo anche andare da amici a madrid(nie wiem czy madryt sie akurat tak pisze po wlosku) e devo comprare i biglietti prima.ho paura che dopo non gli trovo.se per te non va bene dimmi senza problemi.cosi sapro cosa fare.
Wielkie,wielkie dzieki i sle pozdrowienia z zimnego Sztokholmu.
rispondimi,se questa data ti va bene oppure dimmi quale andrebbe meglio per te.così saprò come mi devo organizzare il mese perchè volevo anche andare da amici a madrid e devo comprare i biglietti prima.ho paura che dopo non li trovo.se per te non va bene dimmelo senza problemi.così saprò cosa fare.
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia

»

Solo italiano

Zostaw uwagę