Czy ktoś chce jechać do szkoły językowej do Włoch?

Temat przeniesiony do archwium.
Witajcie,
Szukam kogoś kto chciałby polecieć latem do Włoch do szkoły językowej w Taorminie. Sama już tam byłam, ale tym razem może jeszcze ktoś byłby chętny na taki wyjazd.
mój e-mail: [email]
Jasne! Wszyscy tam pojedziemy, ale napisz ile to kosztuje i czemu tak drogo.
czesc ja bylam w Taorminie, mowisz o Calabri....
Mówię o Sycylii
czy Ty 53 nie umiesz odpowiadać bez złośliwości? jak Cię temat nie interesuje po co w niego wchodzisz? podała dziewczyna maila, jak ktoś będzie zainteresowany sam się do niej odezwie. Naprawdę nie masz normalnego życia w realu tylko siedzenie non stop na fiolecie???????? mam wrażenie że wszędzie jesteś Ty. Strach otworzyć lodówke bo się 53 pokaże. Zaraz lizusy ruszą do ataku na mnie i do pzresyłania buziaczków dla 53 ,ale to nie zmieni opini mojej, i kilku osób z tego forum, że jesteś starą babą nie mającą własnego realnego życia i topiącą smutki wynikające z frustracji przemijającego galopem czasu , w klikaniu na forum. NIe każdy ma odwagę napisac to co ja , ale wierz mi że mnóstwo ludzi ktorzy zaglądają tu, zwiewają gdzie pieprz rośnie bo psujesz atmosferę każdej prawie wypowiedzi.
Proponuję wizytę u psychiatry i pogodzenie sie z tym że niestety stara dupa jesteś i rzucanie tekstami pasującymi małolatom naprawdę nie odejmuje Ci lat ale ośmiesza.
Droga waryan, bardzo sobie pochlebiasz uważając, ze ty mozesz oceniać ludzi. Malo tego, to jeszcze kierujesz do psychiatry. Zajmij sie sobą i swoimi problemami. Od oceniania postów i administowania nimi jest admin. Nie pchaj sie wiec w jego kompetencje.
Nie jesteś autorytetem, atakujesz ludzi bezpodstawnie m.in. za robienie bledów w nazwisku wielkiego czlowieka.
Z kultura i dobrymi obyczajami też u ciebie jest kiepsciutko.
Opinia o mnie takich ludzi jak ty i tobie podobnych nie interesuje mnie.
Droga53, gdyby u Ciebie było wszystko w porządku z kulturą i dobrymi obyczajami nie kpiłabys ze spraw tak poważnych jak ciąża ! nawet w dniu 1 kwietnia! ale oczywiście osoby które były na tyle "bezczelne" że miały inne zdanie niż kółko wzajemnej adoracji, zostały wyśmiane jako osoby bez poczucia humoru.
>Droga53, gdyby u Ciebie było wszystko w porządku z kulturą i dobrymi
>obyczajami nie kpiłabys ze spraw tak poważnych jak ciąża !

Tu już z lekka przesadzileś...
kogos mi przypomina to slownictwo..i wylicznie niczym krupy do zupy czasu kto ile jest na internecie..a co cie to obchodzi waryan25? pilnuj swego nosa,zachowujesz jak troll,twoim zamiarem jest obraza innego forowicza ,to nie dopuszczalne
we wpisie 53 nie widze zadnej zlosliwosci, normalny tekst rzucany żartobliwie od lat
waryan 25 co sie stalo w miedzy czasie ?co zaistnialo, ze juz nie wpisujesz: Jeszcze raz dzięki
i wielkie buziaczki
Gosia.....czyzbys zapomniala o wpisie pozegnalno dziekujacym ?
taa...paula bylas w taorminie i mowisz ze to kalabria hehehe
Taormina to sycylijskie miasteczko o niepowtarzalnym uroku.
zauwazcie po wpisach waryan25 ,ze nie tylko tu wszczyna awantury ale bez przerwy wisi na plecach bogu ducha winnej forowiczki 53, waryan25 zwroc uwage, ze 53 to dorosla ,dojrzala osoba ,uksztaltowana w pelni osba i ludzi w tym wieku juz nie zmieniaja ,sa tacy jacy sa,a ty NIE MUSZISZ CHODZIc PO SLADACH 53 NICZYN WINNETOU. I przedw wszystkim nie masz prawa niczego od niej zadac i domagac sie . To raczej ty zmien swoje chamskie postepowanie,,bo co jeden twoj wspis to achowujesz sie tak jakby ci sie nie udal wypad listopadowy z narzeczonym do Wenecji,zachowujesz sie takby sie tam jakoby zjawila 53 i zawinela ci narzeczonego,jest tyle jadu w tobie i nienawisci.Co tam sie wydarzylo wtej Venezii . Jakie nieszczescie cie spotkalo? moze napiszesz na o tym? zapraszamy...Wyglada to na obsesje na punkcie 53..posatanowilas Gosiu [email] / zajac sie osoba 53 "wskazywaniem Twojej głupoty i złośliwości"..Jak dotad to twoja glupota i zlosliwosc jest jak najbardziej zauważalna na forum.
Temat przeniesiony do archwium.