Brescia- kto zna plynnie wloski?

Temat przeniesiony do archwium.
Mam pytanko, czy jest kto tam mieszka i zna plynnie wloski, wlaczajac slownictwo techniczne i ekonomiczne? Poki co nic nie obiecuje, robie tylko rozeznanie. Chodzi o osobe, ktora ewentualnie podjelaby sie pracy tlumacza przy spotkaniu handlowym. Poki co badam grunt:)
Znam taka osobe. Mieszka w Cluzano czy jakoś tak. Napisz konkrety, to przekażę. Moze sie zainteresuje twoją propozycją.
Czesc 53:)
Poki co zadnych konkretow nie moge podac. Robie wstepne rozeznanie. Tak jak pisalam chodzi o pomoc osoby, ktora gdzies tam mieszka w okolicy i moze byc zainteresowana praca tlumacza podczas rozmow handlowych. Poki co trwaja dopiero rozmowy wstepne, wiec moze sie okazac, ze nic z tego nie wyjdzie:(. Jesli wyjdzie, to wersja jest taka, ze ja mam leciec. Natomiast przy malym dziecku roznie moze byc tzn. moze sie okazac ze nie bede mogla. Stad wole za wczasu zrobic rozeznanie:)))

Ps. 53, czy dzisiejszy temat to byl zart prima aprilisowy;)?
Ale bylo by mi bardzo milo, gdybys sie spytala:)) I tak ich taniej by wynioslo oplacic kogos na miejscu, niz mi zaplacic jeszcze za bilety lotnicze.
Podam swojego maila: [email]
1. Znam w tych okolicach 2 osoby, ktore mieszkają od ponad 20 lat i mysle, ze doskonale poradza sobie z tłumaczeniem.

2. Nie lubie odpowiadać pytaniem na pytanie, ale zrobie wyjątek. A jak myslisz?
Oczywiście, że byl to żart. Gdyby to byłaby prawda, to nie rozglaszalabym tego na fiolecie tylko conajmniej w "interwencjach", "super wizjer" czy podobnych programach choćby Drzyzgi. Mialabym z tego przynajmniej kase ;)
Podam ci kontak z tymi osobami, ale dalej sama sobie radź.
1. super:)))) to moze poki co nie zawracajmy im glowy, a ja w razie czego napisze do Ciebie maila. Oczywiscie nic na ostatnia chwile. Ok? Gdzies go mialam, ale obawiam sie ze potrzebuje przypomnienia:) Dobry pomysl???

2 Ufff, odetchnelam:))) Ja po dziewieciu miesiacach bycia mama jestem za sterylizacja mezczyzn:)))

Goraco pozdrawiam
A, ok:)
To lepiej teraz cos im napisac, czy jak bede potrzebowala (powiedzmy z tygodniowym, czy dwutygodniowym wyprzedzeniem)?
Aha, zapomnialam najwazniejszego

53, BARDZO DZIEKUJE:)))
Zapomnialam dodać, ze dostaniesz ten kontakt, jeśli oni wyraża na to zgode.
Ok, to czekam na jakas wiadomomosc
Spokojnie. Adres do mnie masz w moim profilu.
czesc, ja mieszkam w werona. jestem wlochem i mowie po polsku. jak by cos, to daj znac... maila masz na moj profil
Dzieki Zante75. Milo wiedziec, ze tez jestes zainteresowany:)
Ale poki co jeszcze nic nie obiecuje i badam tylko grunt
Temat przeniesiony do archwium.