praca-szukam i oferuje

Temat przeniesiony do archwium.
witam! moze na tej stronie odezwa sie osoby które poszukuja pracy oraz wiedza cos o pracy i moga pomóc w jej znalezieniu? zbliza sie okres wakacji i napewno takie informacje beda pomcne wielu z nas...:) pozdrawiam i dziekuje.
ps.ja sama szukam pracy i byłabym wdzieczna za jakikolwiek informacje.
dominiczka1984, na takie apele tylko czekaja osoby, ktore łowią naiwniazcki oferując bardzo atrakcyjna prace, a w rezultacie mozesz wyladowac w burdelu. Na tej stronie znajdziesz linki do agencji pracy i tam na pewno znajdziesz prace, ktora cie interesuje.
oj 53 ,...nie wszystkie laduja w burdelu...sa tezpowazne oferty pracy!
ne nastawiaj tak dziewczyny do samego poczatku.
pozdrawiam
>>>>>>>nie wszystkie laduja w burdelu
;)
Skoro już tak zaczęłyście temat o pracy to może zapytam...jak to jest z tą pracą sezonową we Włoszech? Ufać agencjom czy nie? Bo wiecie obozy pracy...:/
Witam, ja również poszukuję pracy we Włoszech na okres lipiec/połowa sierpnia,ponieważ miałam zaplanowany wyjazd do Grosseto, ale niestety nie uda mi się tam wyjechać.Chodzi mi o pracę jako opiekunka nad osobami starszymi, barmanka, kelnerka, lub pokojówka. Właśnie ukończyłam kurs języka włoskiego, znam również angielski i niemiecki w stopniu średniozaawansowanym. Staram się coś znaleźć, ale niestety nie jest łatwo.Pozdrawiam
mój mail:
[email]
Temat przeniesiony do archwium.

»

Pomoc językowa - tłumaczenia