osoby znające włoski na slasku

Temat przeniesiony do archwium.
czy jest ktos kto zna wloski na slasku? gdyz licze na nowa znajomosc:)
mozesz doprecyzowac?
O Dio!..wloski na slasku :))))
:)
Ja preferuję panie depilujące się, więc dziękuję bardzo.
DOBRE- masz podobne poczucie humoru do mojego ;-)
scusa a co to ma do tego? ja jestem ze slaska i gwarantuje ze wydepilowana:)
ehhh zakumalam teraz:) troche mam spoznony zaplon.....dobre
wiec jest ktos czy nie?
a co to znaczy:'gdyz licze na nowa znajomosc:)'..mozesz to poszerzyc...w pasie...:D
Jo trocha znum slonski, a wloski mo mojo psica. Bedzie fertik?
bydzie*
Przeciez Ty znasz wloski..wez pomoz biednej dziewczynie,posluzysz jej za tlumaczke...pewnie poznala jakiegos supermana/ z wysokim testosteronem/ w sieci..i on ma zamiar wpasc z wizyta..ustalcie warunki kontraktu..ty wykonasz prace wiec podyskutujciero wynagrodzeniu ilosc godzin pracy...za 1 godz tyle i tyle..Dziewczyna ci zaplaci a ty zarobisz .Przeciez nikt za frajer nie bedzie mozgownicy wysilal dla czyjes przyjemnosci..praca intelektualna powinna byc wyzej oplacana niz praca fizyczna..a szczegolnie osoby tlumaczacej:D/zawsze skorzystasz z naszych podpowiedzi..:D/'Porobisz' przy okazji za 'piorunochron i przyzwoitke'..:D
...Popęd seksualny jest związany z poziomem testosteronu, a przywiązanie z oksytocyną i wazopresyną. Długość palca serdecznego w stosunku do wskazującego świadczy o poziomie męskiego hormonu. - Im dłuższy jest palec serdeczny, tym osoba ma więcej testosteronu ...http://www.wloski.ang.pl/zdrada_17201.html
ja jestem ze slaska.chetnie ci pomoge!
...ale jasne, ze nie za darmo!:D
>>>Im dłuższy jest palec serdeczny, tym osoba ma więcej testosteronu
cha cha cha..:D
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia

»

Pomoc językowa - tłumaczenia