przewozy

Temat przeniesiony do archwium.
Witam...chcialabym namiary na dobre,sprawdzone i ekonomiczne firmy przewozowe.Zaznacze,ze ma to byc transport mebli(jednorazowy) z Wloch do Polski.
Dzieki
no wlasnie a mnie interesuje z polski do wloch przewoz mebli
rok temu tez przewozilam meble z polski do wloch. placilam 500euro (to nie jest dużo)
właściciel firmy powiedzial, ze dlatego taka cena poniewaz kierowca pozniej zabiera towar z Włoch i dzieki temu nie jedzie ciezarowka pusta.Bo gdyby jechal bez towaru z Włoch to cena byłaby większa.
dlatego najlepiej poszukac sobie takiego przewoźnika, która ma interesy we Włoszech lub w Polsce.

jak znajde namiary dam znac.
rok temu euro nie kosztowało 4zł :)
tez bylabym zainteresowana przewoznikim z Wloch do Polski, jezeli macie jakies namiary to dajcie znac!
ja tez przewozilam w zeszlym roku caly majdan z PL + meble. mialam caly samochod do mojej dyspozycji. wiem ze moj tata zaplacil za wszystko 3 tys zl.
ja wlasciwie potrzebowalabym mniej miejsca, nie wyprowadzam sie poki co z Wloch :-) i moze jakis przewoznik, ktory zajmuje sie transportem zywnosci? jak cos wiecie to piszcie, ja jak tylko znajde wolna chwile, to bede szukala!!!
czekam niecierpliwie...daj znac..dzieki
to bylo do alka 24
zabieram.pl, autem.pl gumtree.pl oraz nowa strona ekoprzejazdy.pl Mozna szukac na tych stronach,carpooling jest szybszy, tańszy i dużo przyjemniejszy
dzwonilam ..biora 1,20 zl za km.
to bylo do diddlina1,na gumtree sa firmy ..przeprowadzki..chyba jakis znajomy by ci to taniej przewozl :D
Jeżdżę do Włoch po ciuchy i często jadę pusto a i wracając niekiedy mam dużo miejsca na samochodzie! Ostatnio 2 tygodnie szukałem ładunku do Włoch i w końcu pojechałem pusto!
może podałbyś kolego jakieś namiary na siebie.Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku.
Możesz pisać na [email] Pozdrawiam i Życzę Dosiego Roku!
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia

»

Pomoc językowa - tłumaczenia