transport

Temat przeniesiony do archwium.
Czy ktos z Was wie moze gdzie moglabym znalezc przewoznika, ktory przetransportowalby okolo 40 butelek wina oraz inne wloskie produkty z Wloch do Polski (a dokladnie do Koszalina lub innego miasta na polnocy Polski)?
Lub moze ktos z Was jezdzi czasami z Wloch do Polski i mialby mozliwosc (oczywiscie za oplata) przewiezc te rzeczy?
czekam na propozycje :-)
piszcie tu na forum jesli tylko cos wiecie.
gumtree juz znam i juz zamiescilam oferte.

Agnieszka
Witam możesz spróbować pod nr +39 388 652 15 05 lub +39 388 652 15 06 firma nazywa sie DELFIN albo pisz [email]
Pozdrawiam Iza
kazdy ci przewiezie jak zapłacisz,a na pewno te firmy co jeżdżą busami tymi małymi,dzwonisz do agencji i pytasz o date wyjazdu z do - do i prosisz o numer tel kierowcy,ale trzeba to zapakowąc,ja mam numer kierowcy a;e musisz zapytac o trasę bo nie wiem sakd doka chcesz wyslac?
chcesz ten numer? to napisz na [email]
Rzezba co Ty masz z tym Delfinem? Na prowizji u nich jesteś czy co? W każym prawie poście reklama!
Czy podawanie informacji jest czymś złym, a poza tym jeżeli ktoś jest godny zaufania to dlaczego nie można polecić go dalej????????????
polecajcie, polecajcie. moze wiesz w takim razie czy zabraliby towar z Aosta? czy musze go gdzis dowiezc? i czy zawiaza go do Koszalina?
proponuję poszukać w google...firmy spedycyjne np z zachodnio-pomorskiego ..też realizują takie zlecenie ....jak maja kursy ii np wracają bez ładunku ....
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia

»

Brak wkładu własnego