Podróż...Polska->Sycylia; Sycylia->Polska

Temat przeniesiony do archwium.
Czy ktoś z Was nie wybiera się autem na Sycylie w okresie między światecznym a więc około 27.12.09-03.01.10 bądź z powrotem z Sycylii do Polski???
A jeśli tak...to czy nie miałby ochoty na moje towarzystwo:)?

A tak serio...chciałabym zabrać się choć w jedną stronę autem, wiadomo jaki to okres i jak mało ciekawie jest z transportem więc może ktoś poszukuje kogoś kto przypilnuje by nie zasnąć za kierownicą?:)
Z góry serdecznie dziękuje za odzew:)
pomysl o firmie Agat zawczasu..na jedno wyjdzie i z kasa i z czasem..a fajne filmy puszczaja :D
haha Sette przekonałaś mnie:)
Może orientujecie się jak najłatwiej dostać się z Polski na Sycylię. W październiku zaczynam staż w jednej ze szkół w okolicach Syrakuz, gdzie będę uczyła francuskiego. Nie znam języka włoskiego, dlatego zależy mi by ograniczyć ilość przesiadek, oraz by cena podroży nie była zbyt wygórowana. Dziękuję z góry za wszystkie podpowiedzi :)
Może orientujecie się jak najłatwiej dostać się z Polski na Sycylię. W październiku zaczynam staż w jednej ze szkół w okolicach Syrakuz, gdzie będę uczyła francuskiego. Nie znam języka włoskiego, dlatego zależy mi by ograniczyć ilość przesiadek, oraz by cena podroży nie była zbyt wygórowana. Dziękuję z góry za wszystkie podpowiedzi :)
www.skyscanner.pl
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia

»

Pomoc językowa - Sprawdzenie