Tak, pamiętam ten post bardzo dobrze;) To chyba Ty Sette masz jakiś problem, bo osoby, które odpowiadały na moje pytanie jakoś nie miały z tym żadnego problemu i pytanie nie zostało 'ocenione' jako zbędne i niepotrzebne;)
powaga! nie o to chodzi co zbedne i potrzebne/to ty zarzucilas zasmiecanie a ja to trktujejako rozrywke, sfogo/..tylko o samodzielne myslenie na nie ktore tematy..bo inaczej cie biora za DZIECIE NEO..z tym ziolami i tym aktem chrztu to wyszlas niczym lekkouposledzona dziesieciolatka..no w ostatecznosci 14 latka:D ..wez/ bez urazy/ stan z boku i sam potraktuj twoj wpis jako obcej osoby.. Wniosku nasuwaja sie 2: albo se jaja robi albo ma slaby pomyslunek..nie wpada ci do glowy? i nie gniewaj sie na mnie chyba tylko ja jedna pisza w sekunde to co pomysle ..reszta to nie powie ci wprost co mysli..bo po co?..jak to w : virtu:D milego dnia .. PS nie chce mi sie tego kontynuwac..to nie ma sensu..:D pace...
delphi-1
14 sty 2010
...I jak podroz do Rzymu..:) ??
delphi-1
14 sty 2010
caterinaa: jak przygotowania do wyjazdu !?
caterinaa
14 sty 2010
Bilet już mam;) teraz tylko muszę znaleźć w miarę tani nocleg:)
Jassmineczka
15 sty 2010
Polecam hostelbookers.pl Dużo taniej można zamówić nocleg niż bezpośrednio w danym hotelu,czy hostelu...
Jassmineczka
15 sty 2010
*miało być hostelbookers.COM :)
delphi-1
16 sty 2010
cos znalazlam:
Casa di Procura dell'Ordine Teutonico
Ordine Teutonico
ROM - via Nomentana 421
Tel. 0039/06/86218012