Jaka woda toaletowa/perfuma?

Temat przeniesiony do archwium.
Doszedłem do wniosku, że w celu wybrania sobie wody toaletowej, powinienem się zwrócić o radę do kobiet.
Powiedzcie, drogie Panie, jakie marki podobają się wam na waszych mężczyznach?
Chciałbym sobie kupić coś innego, ale nie wiem, co.
Bulgari może być, czy nie?:)
L'uomo ha da puzza! :D
Eiiiiii!!! :)
Dolce Gabbana The One
rowniez Paco Rabanne mi pasuje do ciebie..jako biznesmena....:D
zdecydowanie fahrenheit.
Dziękuję.
Jeszcze niech się Zietta wypowie.
Zietta!!!!
no co ty!!?? do Genia nie pasuje Fahrenheit..jak sie Genio wyperfumuje dolce Gabbana The One to moge cala noc warowac kolo niego nie ruszajac sie nawet...spod lozka....:D
Jak Cie znam ( a bedzie ponad 20 lat ) to do Ciebie pasuje Playboy.
Wybacz, nie moglam sie oprzec pokusie! ;)))))
no i widzisz, nie chodzi o to, co ladnie pachnie, ale na co ktora poleci. Ja na fahrenheita a sette na dolce.
no zabilas ćwieka Geniowi..ahahahahaahaaa..masz 100 proc racje.prywatnie dodam zepowinies uzywac tej samej nuty zapachowej co aktualna kobieta na ktora 'zarzucasz sieci'..najpierw prawisz jej komplemet, ze cudnie pachnie potem pytasz o nazwe..i na nastepne spotkanie przychodzisz identycznie pachnacy...to ja zalapie na haczyk..jak rybke..:D
Sette: ależ ja nie chcę nikogo łapać na haczyk zapachu, po prostu chciałbym sobie kupić jakąś wodę toaletową i pomyślałem, że zapytanie się kobiet, to dobry pomysł.:)
Zietta: Kocura! Ty przestań być złośliwa i powiedz lepiej, jakie są Twoje preferencje (w tym momencie interesują mnie Twoje preferencje dotyczące zapachu na mężczyźnie, hihi).
Mua mua: musimy poważnie porozmawiać chyba. Dzisiaj właśnie rozmawiałem z kolegą i napomknąłem mu, że biję się z myślami dotyczącymi zakup fahrenheita.
Facet, kiedy mu to mówiłem, pochłaniał właśnie ogromny kęs kebaba, czy innego świństwa, nie znam się i w odpowiedzi pełną gębą rzucił: yba tię popieloiło!!
Chodziło mu chyba o to, że to niezbyt dobry wybór. Jak skończył pochłaniać, to dodał jeszcze, że ta woda jest sakramencko mdła.
To już nie wiem...
no widzisz, mezczyzni tez widza to inaczej; mnie rowniez nie wszystkie zapachy damskie podchodza. A co do fahrenheita, to jest to zapach gorzki (tak ja go okreslam) i dla mnie pachnie bosko. Idz, powachaj, ale nie wiecej niz dwa na raz.
A còz to za poufalosc? Nie mam zamiaru Cie obwachiwac! ;D
Kup sobie Axe Africa i po klopocie. :)
Kiedys byla fajna perfuma Roccobarocco jeans, ale juz jej nie produkuja.
Roma uomo tez niczego sobie...
A Giorgio Armani?
Wiocha?
a nie, milusi-gio'.
Też tak słyszałem.:)
rozwala nos i zmysly GIVENCHY pi od 6 - do 66 lat :) bardzo oryginalny i po godzinie wszystkie kocice sie ocieraja.- mlody przystojniak-DIOR SPORT a na kawusie- 1 MILION paco rabanne
Temat przeniesiony do archwium.