programy rozrywkowe

Temat przeniesiony do archwium.
czy we wloszech maja programy rozrywkowe w tv typu taniec z gwiazdami....no albo jakies inne .ale mam nadziej ze big brothera sie juz tam nie oglada.co?
jak jeszcze mialam RAI UNO -dzieki ci telewizjo kablowa( zamiast dali jakis pr.portugalski i nie wiadomo dlaczego....) to ogladalam BALLANDO CON LE STELLE -nie jestem pewna czy dobrze napisalam, w kazdym razie to odpowiednik naszego tanca z gwiazdami...ale Rozi cos kiedys pisala o tym, ZE 2 czesci tego programu byly we Wloszech juz?
Big Brother tez jest/byl, ale nie wiem na jakim kanale....
nie tak dawno jeszcze był Grande Fratello na Canale 5 ale nie wiem czy juz się skończył czy nie.A tak prawdę mówiąc to Włosi podobnie jak my nie mają nic ciekawego do oglądania w tv publicznej.Pozdrowionka pa:))
jeszcze kiedyś leciał "ciao darwin" ale nie wiem jak teraz...
Ja gdy jestem we włoszech oglądam głównia Mtv:)) lub "milionari" na ilalia1/lub canale 5 nie pamiętam już. szczerze nie przepadam za włoską tv, wydaje mi się mniej ciekawa od polskiej jednak może pewien wpływ na to ma moj nienajlepszy włoski i przyzwyczajenie do polsatu....i tvn...
Jednak można wykupic sobie np.dekoder, a dla mniej wymagających taki mały pakiecik-tv4 i tvn, jak moja znajoma.polecam!
a wloszki to tez takie opetane na puncie seriali? mam na mysli cos w rodzaju M jak Milosc..
tak,to prawda.Znam pewną rodzinę i oglądają "Zorro","Komisarz Rex", "Colombo" ,"Elisa di Rivombrosa" i jeszcze całą stkę innych. :))
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Życie, praca, nauka

»

Życie, praca, nauka