Gianna Nannini

Temat przeniesiony do archwium.
Kochani, nie mam ktoś z Was piosenki Gianny Nannini "Sei nell'anima?". Bardzo mi na niej zależy... [email]
oczywiscie ze mam ...sporo mam jej piosenek i innych wykonawcow tez wiec jak cos to pisz:):)
juz wysylam
Dzieki Des. Przeslij mi pare piosenek Nannini {"Sei nell'anima" juz mam dzieki uprzejmej kolezance} i jak masz np. Umberto Tozzi "ti amo", Vasco Rossi "Senza parole", B. Antonacci "Pazzo di lei" i "Sappi amore mio"...
Napisz w ogole co masz.

Ja proponuje Ci w zamian cos z repertuaru Adriano Celentano, Massimo Ranieri, Claudio Baglioni, Edoardo Vianello, Loredana Berte.....

Sciskam i dziekuje!
ok..zaraz ci posle...nie chce mi sie pisac wszystkiego co mam bo sporo tego :):) ale jak cos chcesz to pisz zawsze Ci posle...Loredana Berte tez mam strasznie ja lubie i Mia Martini (super piosenki) .:):)
wysle ci zaraz B.Antonacci i Rossi.
mam duzo ..Mango. Gianluca Grignani, M.Zarillo, B. Antonacci, Ricchi e Poveri, Albano e Romina Power, C.Consoli, Giorgia, Pooh , Stadio ecc....:))
ok...poslalam ...sprawdz czy doszlo..jak bedziesz cos chciala to pisz...jak bede to miec to napewno posle :):)
Dziekuje Desminko za piosenki... Jesteś Złota Dziewuszka!!! Jak mogę Ci się w podobny sposób odwdzięczyć to uczynię to z radością... Z nudów możesz mi podsyłac jakies canzoni, np.Twoje preferite. Teraz nie przychodzi mi nic do głowy, ale za każdą będę wdzięczna.

Wielkie dzięki także dla AgatkiF... Ludzka uczynność mnie po prostu wzrusza.. THX!!!
oki tylko oproznij poczte zeby wszystko doszlo...wysle ci kilka moich preferite :):)najbardziej chyba lubie Gianluca Grignani...ale nie tylko inni tez sa super:):)
ps. nie musisz sie rewanzowac...no chyba ze od czasu do czasu moglabys mi cos niecos przetłumaczyc:):):P:P...bylabym happy:):
a dzisiaj Gianna Nannini śpiewa w pod Bramą Brandenburską na Europafest!
ciekawe czy ktoś z forumowiczów tam dotarł?
a może Bocconcino czy ktoś z Niemiec?

pzdr:)
http://www.european-agenda.com/preview/index.php?previewid=52
witajcie milutko...Jestem nowa :) Ale cos niecos wiem o tym forum..Szczegolne pozdrowienia dla przemilej i wiecznie skorej do pomocy...Des...
Temat przeniesiony do archwium.

»

Pomoc językowa